Görüş Bildir
Haberler
TV
Gülcemal 8. Bölüm İzle: Gülcemal Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Gülcemal 8. Bölüm İzle: Gülcemal Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
02.06.2023 - 10:32

Kısa sürede FOX'un en sevilen dizileri arasında yer almayı başaran Gülcemal, bir haftalık aranın ardından dün akşam 8. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Murat Ünalmış ile Melis Sezen'in yer aldığı dizi, heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerini ekran başına kilitledi. Gülcemal'in son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Gülcemal 8. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gülcemal 8. bölüm

Gülcemal 8. bölüm

Perşembe akşamları takipçileriyle buluşan Gülcemal, geçen hafta seçimler dolayısıyla ekranlardaki yerini alamamıştı. İlgiyle izlenen dizi, dün 8. bölümüyle sevenlerinin karşısına çıktı.

Gülcemal son bölümde ne oldu?

Gülcemal son bölümde ne oldu?

Deva'nın Gülcemal ile çalışmayı kabul etmesi ikili arasındaki bağların her geçen gün kuvvetlenmesine neden olur. Gülcemal, Deva için silahını bırakır ve artık daha sakin davranacağının sözünü verir. Gülcemal'da meydana gelen değişimler başta Vefa olmak üzere herkeste endişe yaratır. Zafer, oğlunu kaybetmiştir. Armağan, onu terk etmiştir. Belediye ihalesi ondan alınınca ciddi bir tazminat ödemesiyle karşı karşıya kalmıştır. Tüm şehir arkasından konuşurken kaybetmeye devam eder Gülcemal ise tam tersi durumdadır. Deva ile ortak kuracağı markanın lansmanı için çalışmalara başlar. Zafer, kendisini Armağan'a affettiremeyince tüm öfkesini Gülcemal'e kusar. Artık Deva'yı onun elinden almanın zamanı gelmiştir fakat Deva'yı kullanacağı planda oğlunun varlığından haberi yoktur.

Gülcemal son bölüm izle

Gülcemal son bölüm izle

GÜLCEMAL 8. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın