Görüş Bildir
Haberler
TV
Gülcemal 11. Bölüm İzle: Gülcemal Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Gülcemal 11. Bölüm İzle: Gülcemal Son Bölüm Tek Parça Full İzle

FOX ekranlarının sevilen dizisi Gülcemal, dün akşam 11. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Murat Ünalmış ile Melis Sezen'in yer aldığı dizi, heyecan dolu sahneleriyle izleyicilerini ekran başına kilitledi. Gülcemal'in son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Gülcemal 11. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Gülcemal 11. bölüm

Gülcemal 11. bölüm

Dizinin 11. bölümünde; Deva ile Gülcemal'in evliliği yeni sonuçlar ortaya çıkarır. Deva, aldığı karardan dolayı pişmandır.

Gülcemal son bölümde ne oldu?

Gülcemal son bölümde ne oldu?

Evliliklerinin ardından, Gülcemal'in içinde sakladığı korkunç yaratık gün yüzüne çıktı, Deva'yı dehşete düşürdü. Bu canavardan kurtulmak için çaresiz olan Deva, artık evlilikten kurtulmanın kolay olmadığını fark etti. Deva ve Gülcemal'in evlilik haberinin herkesi şoke ettiği gibi, Gülendam ve Mert için de cehennem kapıları açıldı. Gülcemal'ın hoyratlığı evlerini yaşanılmaz hale getirdi. Mert, bu evlilikten kaçmak için plan yapmaya karar verdi,  Bu arada, bu evlilikten memnun olmayan Zafer, adeta Deva'yı Gülcemal'den kurtarmak için de yemin etti. Deva, daha önce hiç tanışmadığı biyolojik babasını tanıtmaya karar verdi.

Gülcemal son bölüm izle

Gülcemal son bölüm izle

GÜLCEMAL 11. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın