Görüş Bildir
Haberler
TV
Gül Masalı 4. Gün Fragmanı Yayınlandı! İşte Gül Masalı Fragman ve Son Bölüm Özeti

Gül Masalı 4. Gün Fragmanı Yayınlandı! İşte Gül Masalı Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
04.07.2022 - 18:53

ATV ekranlarının yeni dizisi Gül Masalı 4. bölüm fragmanı yayınlandı. 19 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan ve başrollerinde Erdem Kaynarca ve Gülper Özdemir'in yer aldığı dizi kısa sürede izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. İşte Gül Masalı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Pastel film imzalı ATV'nin yeni dizisi tüm hızıyla ekranlara devam ediyor. Yönetmen koltuğunda Sadullah Şentürk'ün oturduğu ve her Pazar saat 20:00'de yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkan dizinin beklenen fragmanı da yayınlandı. İşte Gül Masalı fragman ve son bölüm yaşananlar.

Gül Masalı 4. Bölüm Fragmanı

Gül Masalı Son Bölüm Ne Oldu?

Gül Masalı Son Bölüm Ne Oldu?

Gonca annesinden kalan evle ilgili Toprak'ın planları olduğunu öğrenir ve Toprak'ın eve sahip olmak için ona yakın davrandığını düşünür. Üzerine birde Toprak'ı Ece ile gören Gonca, Isparta'da kalıp yeni bir gelecek kurmaya dair inancını kaybeder. Toprak ise tüm bu durumun bir yanlış anlaşılma olduğunu Gonca'ya ispat edebilmek için miras kalan evle ilgili bir değişim başlatır. Tahir ise henüz gerçek babasını öğrenmemiş olan Gonca ile birlikte İstanbul'a gidecekleri için mutluyken Toprak Gonca'yı yoldan döndürür. Kafası karışık olan Gonca evde gizli eşyaların olduğu bir depo bulur ve burada bulduğu eşyalar tüm gerçekleri sorgulamasına neden olur.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın