Görüş Bildir
Haberler
GTA San Andreas'a PC Güncellemesi

GTA San Andreas'a PC Güncellemesi

ATKN
28.10.2014 - 12:36

GTA serisinin en başarılı oyunlarından biri olarak gösterilen ve geçtiğimiz günlerde 10. senesini geride bırakan San Andreas’ın PC sürümü güncelleniyor.

GTA serisinin en başarılı oyunlarından biri olan San Andreas ’ın 10. yılı etkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Oyunun geliştiricisi ve dağıtımcısı olan Rockstar Games , ilk olarak San Andreas ’ın 720p haliyle Xbox 360 için yayınlanacağını duyurmuş ve oyun geçtiğimiz günlerde Xbox Live üzerinden dijital olarak satışa sunulmuştu.

Bu hamlesinin ardından San Andreas, Vice City ve GTA 3 ’ün mobil versiyonlarında %40 indirime giden firma şimdide oyunun PC versiyonuna el attı.

Firma tarafından yapılan açıklamada oyunun PC versiyonuna geniş ekran desteğinin getirileceği ve yeni başarımlar ekleneceği belirtildi.

San Andreas ile ilgili ufak bir hatırlatmada bulunalım. GTA San Andreas , oyun dünyasının önde gelen mecralarının inceleme puanlarının ortalamasının alındığı Metacritic ’te PS2 versiyonu bazında 95 puan ortalamayı tutturmayı başarmıştı. Metacritic’teki rekor ise 98 puan ortalaması ile GTA 4 ’te bulunuyor.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/gta-san-andrea...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
15
11
10
7
5
4
3