Görüş Bildir
Haberler
GTA San Andreas

GTA San Andreas

29.03.2014 - 14:57 Son Güncelleme: 29.03.2014 - 15:16

GTA San Andreas

GTA San Andreas, 2004 yılında Rockstar Games tarafından geliştirilip piyasaya sunulan aksiyon-macera oyunudur. GTA serisinin üçüncü 3D oyunu olma özelliğine sahip. İlk olarak PlayStation 2′ye çıkmasına rağmen, kısa sürede sevilmesiyle 2005 yılında Xbox ve Windows üzerine de çıkarıldı. Konsollar geliştikçe oyun da yeni konsollara uyumlu hale getirildi.

San Andreas serinin kendinden önceki iki oyununa göre yapılandırıldı. Oyun; oyuncunun hareket alanı geniş olan bir dünyada, yemek, içmek, ateş etmek, gezmek gibi çeşitli eylemler yapması temeline dayanıyor. Aslında oyunun hikayesi görevleri yaptıkça güzel bir şekilde gelişiyor; ancak oyuncu isterse görev yapmadan, sadece gezerek oyunda vakit geçirebiliyor.

Oyuncu, oyun içinde karakterine ait özellikleri geliştirebiliyor. Aynı zamanda çeşitli ek meslekler yaparak para da kazanabiliyor. Bu ek meslekler, serinin diğer oyunların olduğu gibi klasik taksicilik, polislik, ambulans şoförlüğü gibi meslekler…

Oyuna başladığınız gibi size bütün harita açık bir şekilde sunulmuyor, yaptığınız görevlere paralel bir şekilde harita açılmaya devam ediyor. Eğer yasaklı bölgelere gitmeye kalkarsanız; SWAT timleri peşinize düşüyor.

Serinin eski oyunlarının aksine yolculuk ettiğiniz mekanların açılması için beklemenize gerek kalmıyor. Gayet rahat bir şekilde seyahat edebilirsiniz.

Günümüzde artık bir klasik haline gelen GTA San Andreas oyununu hala daha oynamadıysanız, hemen indirin ve oynamaya başlayın!

Kaynak: http://www.oyunhafizasi.com/gta-san-a...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
5
3
3
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın