Görüş Bildir
Haberler
GTA Online'nın Zibilyon Saat Süren Bekleme Ekranları Son Buluyor

GTA Online'nın Zibilyon Saat Süren Bekleme Ekranları Son Buluyor

GTA Online ilk çıktığı dönemden itibaren bütün oyuncuların büyük problemi olan yükleme ekranı problemi t0st adında bir mod yapımcısı tarafından son buluyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

GTA Online ne zaman çıktı?

GTA Online ne zaman çıktı?

Grand Theft Auto V 13 Eylül 2013'te çıkışını gerçekleştirmişti. Çıkışını gerçekleştiği dönemde çok ses getirmişti. Bu başarılı çıkışın ardından 1 Ekim 2013'te Grand Theft Auto Online çıkışını gerçekleştirmişti.

GTA Online'nın meşhur yükleme ekranı süreleri ne kadardı?

GTA Online'nın meşhur yükleme ekranı süreleri ne kadardı?

Geçtiğimiz yaz Epic Games'in GTA V'i ücretsiz dağıtmasıyla beraber benimde GTA V'i deneme fırsatım olmuştu çok uzun bir süre boyunca GTA Online'da arkadaşlarımla takıldım, araba yarışları yaptık, heistlar yaptık ve en sonunda upuzun yükleme ekranlarından bıkmıştım. Kendi yükleme ekranı rekorum 10 dakika civarında olması lazım. İnternetten araştırdığım kadarıyla bazı oyuncuların 30 dakika beklediklerini söylüyorlardı.

GTA Online'ın yükleme ekranları ne kadar kısaldı?

GTA Online'ın yükleme ekranları ne kadar kısaldı?

t0st adında girişimci bir mod yapımcısı geçtiğimiz haftalarda Github'a yüklediği bir modla GTA Online'ın yükleme ekranı sürelerini %70 oranında kısalttığını iddia ediyor. Github'a yüklediği proje ile nasıl çalıştığının detaylarını açıkladı ve bu modu geliştirici firma olan Rockstar Games'e ilettiğini söyledi.

Bunun internet üzerinde yayılmasının ardından Rocktar bu moda göz attı ve yaptıkları açıklamaya göre t0st'un gerçekten iddia ettiği şeyi başardığını ve oyunun PC sürümünde Online'ın yükleme ekranların daha kısa sürebileceğini söyledi ve mod yapımcısı ile anlaşıp bunu oyuna güncelleme olarak getireceklerini açıkladılar. Aynı zamanda Rockstar Games t0st'a bu başarısından dolayı 10.000$ ödül vereceğini açıkladı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
31
15
14
13
6
6
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Minister of Magic

Harbiden şaşırdım rockstar nasıl kabul etmiş başkasının yaptığını. Normalde banlamalarını filan beklerdim.