Görüş Bildir
Haberler
GTA 5 Korsan Oynanamayacak

GTA 5 Korsan Oynanamayacak

ATKN
08.11.2014 - 13:30 Son Güncelleme: 26.04.2022 - 12:34

Yeni nesil konsollar için çıkışına 10 gün, PC için ise yaklaşık 2 ay kalan Grand Theft Auto 5'ten korsan oyunculara tokat gibi darbe geldi.

Geçtiğimiz günlerde oyunun yeni nesil sürümüne ait verilen detaylara bir yenisi daha eklendi. Özellikle son zamanlarda piyasada merakla beklenen oyunlar olarak göze çarpan FIFA 15 ve Lords of Fallen gibi yapımların çıkışından oldukça uzun zaman geçmiş olsa da, hala korsan sürümleri çıkmadı.

Bu oyunların arasına muhtemelen GTA 5 de eklenecek. Denuvo DRM adlı korsandan koruma sistemini kullanan bu oyunlar, sürekli kod yenileyen bir sisteme sahip. Dolayısıyla bu oyunları korsan hale dönüştürmek hemen hemen imkansız hale geliyor.

Bu sistemi kullanan firmalar arasında Electronic Arts, Warner Bros Games ve Microsoft gibi ünlü firmalar bulunuyor. Bu sistemi kullanan firmalar listesine Rockstar Games 'in yeni eklenmiş olması ise muhtemelen GTA 5'te böyle bir adım izleyecek olmasının kanıtı gibi duruyor.

PC'ye özel 4K GTA 5 deneyimi!

Ayrıca oyunun yeni nesil için ortaya çıkan yeni detaylarına baktığımızda PC için 4K geleceği kesinleşti. FPS modunda hiç bir entegrasyon sıkıntısının olmadığı ve daha geniş bir görüş açısının da eklendiği gelen bilgiler arasında.

GTA 5, 18 Kasım'da Xbox One ve PS 4 için çıkış yapacak iken PC için ise 27 Ocak 2015'i beklemek zorundayız.

ShiftDelete.Net

Kaynak: http://shiftdelete.net/gta-5-korsan-o...
İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
6
4
2
2
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın