Görüş Bildir
Haberler
GSB İşçi Alım Kurası Bugün Mü? GSB 4 Bin 346 Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

GSB İşçi Alım Kurası Bugün Mü? GSB 4 Bin 346 Personel Alımı Ne Zaman Yapılacak?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, 4 bin 346 işçi alımı yapılacağını duyurmuştu. İŞKUR üzerinden yapılan başvurular sonrası beklenen gün geldi. GSB işçi alımı için yapılacak kura bugün yapılacak. Kurada belirlenecek kişiler, sonrasında belirlenen aşamalardan geçmeleri halinde Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda görev alacak. . Peki, GSB kura sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte GSB personel alımında son durum ve İŞKUR ile 2021 GSB işçi alımı kura sonuçları sorgulama ekranı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

GSB işçi alımı için yapılan aramalar çoğalmış durumda. İŞKUR üzerinden alınan GSB işçi başvuruları için kritik süreç geldi. Bakanlık bünyesinde çalışmak için başvurularını tamamlayan yüzbinlerce aday, yapılacak kurayı bekliyor.

GSB İŞÇİ ALIM KURASI NE ZAMAN YAPILACAK?

Bakanlıktan yapılan açıklamada, GSB işçi kurası bugün (15 Eylül) gerçekleştirilecek. İŞKUR'un ortaklığıyla gerçekleştirilen Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB) çekilişinin ardından merakla araştırılan kura sonuçları, kurumun açıkladığı sayfa üzerinden erişime açılacak. Her ilde kurulan komisyon ile belirlenen kura sonuçları, asıl ve yedek liste olarak sisteme yüklenecek.

GSB İŞÇİ KURA ÇEKİMİ EKRANI

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın