Görüş Bildir
Haberler
Grimes, Elon Musk Hakkında Konuştu: "Milyarder Gibi Yaşamıyor, Zaman Zaman Yoksulluk Sınırının Altında..."

Grimes, Elon Musk Hakkında Konuştu: "Milyarder Gibi Yaşamıyor, Zaman Zaman Yoksulluk Sınırının Altında..."

CansinA
13.03.2022 - 14:51

Elon Musk'ı tanımayanınız yoktur. 8 çocuğundan ikisinin annesi olan eski sevgilisi Grimes, Elon Musk hakkında şoke edecek açıklamalarda bulundu. Şimdilerde 210 milyar dolardan fazla serveti ile dünyanın en zengin insanı olan Musk, 8 çocuk babası.  Musk hakkında bir yoksul gibi yaşadığına dair iddialar ortaya atıldı. İddiaları ortaya atan kişi ise eski sevgilisi Grimes. X Æ A-12 Musk ve Exa Dark Sideræl'in annesi olan Grimes, Elon Musk'ın yaşantısı hakkında yaptığı itiraflarla gündeme geldi. İşte Grimes'in açıklamaları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Elon Musk, dünyanın en zengin insanı. 210 milyar dolardan fazla serveti bulunan Musk hakkında eski sevgilisi Grimes, yoksulluk sınırının altında yaşadığına dair itiraflarda bulundu. Grimes, açıklamalarında neler söyledi? İşte detaylar...

Grimes'in Açıklamaları;

Grimes'in Açıklamaları;

Grimes, Vanity Fair ile olan röportajında, Elon Musk için 'bir milyarder gibi yaşamıyor ” dedi. Grimes, ünlü milyarderin zaman zaman yoksulluk sınırının altında yaşadığını söyledi.

Elon Musk'ın Los Angeles'ta yaşarken, kullandığı yatağın çok eski olduğu ve hatta bu eski yatakta delik olmasına rağmen değiştirmediğini de söyledi.

Grimes, bir başa itirafında da Musk'ın 8 gün arka arkaya fıstık ezmesi yediğini, değeri 40 bin dolar olan ve komşularının rahatlıkla fotoğraflarını ve videolarını çekebildikleri güvenliksiz bir evde yaşadıklarını da sözlerine eklemiş.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
5
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
pepe le pew

ne yapalım sms le paramı toplayalım

Ziya Akbaş

"Devlet Elon dedeye yardım etsin!!!"