Görüş Bildir
Haberler
Grigor Dimitrov Yine Çok Rahat

Grigor Dimitrov Yine Çok Rahat

Fatih
01.05.2015 - 20:49

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nda Bulgar tenisçi Grigor Dimitrov, Hırvat Ivan Dodig'i 2-0 yenerek yarı finale yükseldi.

Garanti Koza Arena'da oynanan ana tablo çeyrek final mücadelesine iyi başlayan Dimitrov, 40 dakika süren ilk seti 6-4 kazanarak maçta 1-0 öne geçti.

Rakibi karşısında üstünlüğünü ikinci sette de sürdüren Bulgar tenisçi, seti 6-3, bir saat 14 dakika süren maçı da 2-0 kazanarak adını yarı finale yazdırdı.

Turnuvanın iki numaralı seri başı Dimitrov, yarı finalde yarın Thomaz Bellucci-Pablo Cuevas maçının galibiyle karşı karşıya gelecek.

Bu arada Dimitrov ile Dodig arasında oynanan mücadeleyi Bulgaristan Spor Bakanı Krasen Kralev de izledi. Kralev, mücadele öncesi korta inerek yazı tura atışını gerçekleştirdi.

Çiftlerde ilk finalistler belli oldu

Bu arada çiftlerde ilk yarı final mücadelesi Robert Lindstedt (İsveç)-Jurgen Melzer (Avusturya) ile Marcus Daniell (Yeni Zelanda)-Santiago Giraldo (Kolombiya) ikilisi arasında oynandı.

Lindstedt-Melzer çifti, birinci kortta oynanan ve sadece 36 dakika süren karşılaşmada rakiplerini 6-2 ve 6-1'lik setlerle 2-0 yenerek finale yükseldi.

AA

Kaynak: http://www.sporx.com/tenis/istanbulcu...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın