Görüş Bildir
Haberler
'Gri Pasaport' Skandalıyla İlgili Belediye Başkanları Konuştu: 'Bizi Yediler, Şoför Bile Dönmedi'

'Gri Pasaport' Skandalıyla İlgili Belediye Başkanları Konuştu: 'Bizi Yediler, Şoför Bile Dönmedi'

Batuhan
20.04.2021 - 09:08

Belediyeler aracılığıyla hizmet damgalı pasaportla yurt dışına çıkıp geri dönmeyenlerin ortaya çıkması gündemi sarstı. Bakanlık 6 belediyeye soruşturma açarken, söz konusu skandalda adı geçen belediyelerin başkanları konuştu. Başkanlar konuyla ilgili çarpıcı bilgiler verirken, 'Şoför bile geri dönmedi. Bizi tek kelimeyle yediler' ifadesi dikkat çekti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Belediyeler aracılığıyla kamu görevlisi olmayan kişilerin hizmet damgalı pasaport sağlanarak yurt dışına 'gezi' ve 'eğitim' altında çıkış yaptığının ve bir daha dönmediğinin ortaya çıkmasının ardından İçişleri Bakanlığı, 6 belediye hakkında daha soruşturma başlatıldığını duyurdu.

Ortaya çıkan skandal adeta gündemi sarsarken; Sözcü gazetesinden İsmail Saymazskandala karışan bazı belediyelerin başkanlarıyla görüştü.

"Şoför bile geri dönmedi"

"Şoför bile geri dönmedi"

Gömeç Belediye Başkanı İrem Himam, yaptığı açıklamada 21 kişinin geri dönmediğini belirterek 'Şoför bile geri dönmedi. Bizi tek kelimeyle yediler' dedi.

Yeşilova Belediye Başkanı Mümtaz Şenel de yurt dışına gitmek için çıkarılan 387 pasaportun 23'ünün kayıp olduğunu belirtti.

Gölbaşı Belediye Başkanı İskender Yıldırım ise 64 kişi gidilen karnavaldan 63 kişinin döndüğünü söyledi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
174
54
27
4
4
4
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın