Görüş Bildir
Haberler
Green Card Başvuru Tarihleri Ne Zaman? 2021 Green Card Başvuruları Bitti Mi?

Green Card Başvuru Tarihleri Ne Zaman? 2021 Green Card Başvuruları Bitti Mi?

dila bahar
09.11.2021 - 13:10

Amerika’da yaşamak isteyen vatandaşların merakla beklediği Green Card başvuruları son zamanlarda arama motorlarında sıkça aranan bir konu. Oturma izni almak için Green Card’a başvuran kişiler sonuçların ne zaman çıkacağını merak ediyorlar. Peki 2021 Green Card başvuru sonuçları ne zaman belli olacak? Green Card 2021 başvuru bitti mi? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ABD'de oturma izni almak isteyen kişilerin başvuruda bulunduğu Green Card başvurularının son günü merak ediliyor. 6 Ekim tarihinde başlayan Green Card başvurularının sona ermesine çok kısa bir süre kaldı.

Green Card Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Green Card Son Başvuru Tarihi Ne Zaman?

Green Card için başvuruları 6 Ekim tarihinde başladı ve 9 Kasım'da sona erecek. Green Card başvuruları DV Lottery sitesi üzerinden ücretsiz olarak yapılıyor.

Amerika’da Yaşamak İsteyen Kişiler Green Card Başvurularını Nasıl Yapabilir?

Amerika’da Yaşamak İsteyen Kişiler Green Card Başvurularını Nasıl Yapabilir?

Green Card almak için ise öncelikle başvuru şartlarını yerine getirmek ve başvurmak gerekir. Green Card çekilişi için DV Lottery'e ücretsiz bir şekilde başvuru yapılır. Bu nedenle resmi bir kuruma gerek kalmadan DV Lottery resmi internet sitesinden Green Card başvurusu yapılır.

Başvuru sitesi İngilizce olduğu için tüm aşamaların iyi anlaşılması ve doğru cevaplanması gerekir. Ayrıca Green Card başvurusu yapan kişiler bilgileri de hatasız bir şekilde girmeliler. Sonrasında ise başvuru sonucunun olumlu olması beklenir. https://www.dvlottery.com/ internet sitesinden yapılan başvurularda istenilen fotoğraf verilen ölçülerle birebir uyumlu olmalı. Başvuru formunu doldurduktan sonra verilen konfirmasyon numarasını iyi saklamak gerekiyor. Bu numarayı tekrar isteme şansınız bulunmuyor.

Kimler Green Card’a Başvurabilir?

Kimler Green Card’a Başvurabilir?

Green Card almak isteyen kişilerin bazı şartları yerine getirmesi gerekir. Öncelikle Green Card almak isteyen kişi mutlaka 18 yaşından büyük olmalıdır. Ayrıca Green Card en az lise mezunu olan kişilere verilir. Lise öğrencisi olmayan kişilerde son 5 yıl içinde uzmanlık ve ya eğitim gerektiren bir alanda da mutlaka 2 yıl aralıksız olarak çalışan kişiler Green Card alabilirler.

Başvurular Ne Zaman Açıklanıyor?

Başvurular Ne Zaman Açıklanıyor?

Green Card çekilişi sonuçlarını 8 Mayıs 2021 Cumartesi günü 20:00'dan itibaren teyit numarasını kullanarak sadece ABD Göçmenlik Dairesi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
mavibiyik

Son gün mü haber verilir bu kardeş Girdik dolmuş süresi.