Görüş Bildir
Haberler
Gözünü Toprak Doyurmayan Erkeklerin Birbirinden İlginç 13 Aldatma Nedeni

etiket Gözünü Toprak Doyurmayan Erkeklerin Birbirinden İlginç 13 Aldatma Nedeni

Son günlerde aldatan aldatana... Neredeyse her gün yeni bir aldatma haberi okuyoruz. Yakın çevremizde bile bununla ilgili dedikodular duyuyor, hatta bazen kendimiz bile aldatılan oluyoruz. Peki neden böyle oluyor, adamlar niye aldatıyor? Araştırdık ve sizler için sıraladık. Buyrun...

1. Yasak olanın cazibesi yüksektir derler. Evli erkekler için durum tam da böyle. Kuralların dışına çıkarak heyecan yaşamak istiyorlar.

O zaman demezler mi adama 'Kardeş sen niye evlendin?' diye? Derler...

2. Kimisi de her zaman daha iyisini, daha güzelini aradığı için aldatıyor. Yani tükenmeyen bir arayış güdüsü diyelim biz buna...

Senin askerliğin bitmez beyefendi!

3. Bazısının geçmiş ilişkilerinde yaşadığı travmalar oluyor. Genellikle de aldatılmış ya da tercih edilmiş oldukları için yeni ilişkilerinde bu sefer onlar aldatıyor.

Kimse kimsenin ceremesini çekmek zorunda değil. Sorunların varsa psikoloğa gidersin, olur biter.

4. İlişkide olduğu kadının cinsel tatmin yaşadığına yeterince ikna olmayıp, içselleştirdiği kompleksini başka bir kadınla yenmek istiyor.

Beyefendi ne zaman ayrılmayı düşünüyorsunuz?

5. Özellikle uzun süreli ilişkilerde ve evliliklerde, monotonlaşan ve hatta bitme noktasına gelen cinselliklerini başkalarında canlandırmak istiyorlar.

E o zaman kadın da aldatsın madem? Sanki bi tek erkekler bu çöküşü yaşıyor.

6. Kötü giden bir ilişkileri varsa eğer, yalnız kalmamak için önlem alıyorlar; birisi biter bitmez diğerine geçmek istiyorlar.

Puuuuuuu sana sinsi herif!

7. Birlikte oldukları kadınların fiziksel değişimlerini beğenmedikleri zaman da aldattığını söyleyen var: "Kilo aldı" en bilinen örneklerden biri...

Biz o kiloyu istediğimiz zaman alıp vermesini biliriz de senin karakterin için hiçbir umut yok.

8. Çok ilginçtir, eşinden az maaş alan adamlar da iktidarlarının sarsıldığını hissettikleri için aldatıyor.

Gelip 'Canım benim' diye sarılıp takdir edeceği yerde bi de... İyice manyamışlık.

9. Daha çok kadınla birlikte olmayı kafasına takanlar var. Hayatlarındaki en önemli amaçlarından biri de bu sayıyı katlamak.

Sende her tür hepatit, AIDS, bakteri, virüs bulunur o zaman.

10. "Sarhoştum, hatırlamıyorum" klişesi kimisi için hala geçerli. Çoğu, alkolle birlikte açığa çıkan dürtülerine engel olamıyor.

Yaramıyorsa içmeyeceksin o zaman. Haksız mıyım?

11. Yaşı ilerleyen erkekler ise başka kadınlar tarafından hala daha beğenildiğini kendine ispat etmek için aldatıyor.

Dede seni artık huzurevine gönderelim mi? Ha canım dedem?

12. Kendi ilişkilerinde yaşamadıkları deneyimler için başka birisini seçen de var; "ayıp olur" diye eşleriyle/sevgilileriyle yaşamıyorlar bunları.

Sordun mı peki hiç? Gidip eşinle, sevgilinle konuştun mu bunu? Yok! Sen güzel bir dayağı hak ediyorsun.

13. Bahane g.t gibidir, herkeste bulunur lafını bilmiyorlar. Karakter sorunu olmayan ve haysiyet sahibi hiçbir insanın diğerini aldatmadığından haberleri yok.

Beyler yapmayın böyle şeyler.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
555
307
120
53
40
34
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Evli bir erkekle ilişkide bulunan ve uyuşturucu satıcısı,ahlaksız Deniz Seki tahliye olduğunda herkes hümanizm kastı.Hatta evli bir erkekle beraber olan uyuş... Devamını Gör

peynirekmek

kadın erkek farketmez aldatan insan ŞE REF SİZ DİR

peynirekmek

yahu karşıdaki insana artık duyguların yoksa veya sıkıldıysan niye aldatıyorsun ilişkiyi bitir sonra ne bok yersen ye aldatma bir çözüm mü valla orospu çocuğ... Devamını Gör

Jenny Humphrey

Ben bu aldatma durumlarının fazlalılığını iş yerinde gördüm.İki erkek çalışan açık açık yavşıyordu bana yanımızdaki başka bir kadın çalışan ''Eee çoluk çocuk... Devamını Gör