Görüş Bildir
Haberler
Gözlerimiz Kanadı! Alışılmadık Tarzlarıyla Modayı Hiçe Sayan 14 Dünyaca Ünlü Yıldız

etiket Gözlerimiz Kanadı! Alışılmadık Tarzlarıyla Modayı Hiçe Sayan 14 Dünyaca Ünlü Yıldız

Rinascita
20.08.2018 - 13:34 Son Güncelleme: 24.08.2018 - 11:12

Ünlüler çılgın ve sıra dışı kıyafetleri ile halkı şaşırtmaktan gerçekten keyif alıyorlar. Bazen aralarında tarzlarını yarıştırdıkları cesur savaşlar bile çıkabiliyor. Biz de bundan ilham alarak, kıyafetleri ve tarzlarıyla insanları sonuna kadar şaşırtan ünlüleri derledik.

Kaynak: https://www.nigeriapen.com.ng/14-cele...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Sia

1. Sia

Bugünlerde gerçek Sia'yı görme şansımız var. Ama birkaç yıl öncesinde dışarı çıktığında perukla yüzünü kapatıyordu. O dönemlerde yalnızca modern müziğinin gizemli kalmasını istediğini belirtti.

2. Jared Leto

2. Jared Leto

Jared Leto konser için giydiği canlı kıyafetlere olan sevgisiyle biliniyor. Bu parıl parıl ceketiyle de zaten tarzını göstermiş oluyor.

3. Kim Kardashian

3. Kim Kardashian

2013 yılında Kim'in Met Gala'da giydiği çiçekli elbisesi internet dünyasında birçok şakaya sebep olmuştu. İnternet kullanıcıları elbisenin eldiven kısmını tuhaf ve saçma bulmuşlardı. Hatta koltukların döşemelik kumaşına benzetenler bile olmuştu.

4. Rita Ora

4. Rita Ora

Şarkıcı Rita Ora, MTV Müzik Ödülleri'ne beyaz bir bornoz takımla katılmıştı. Rita'nın giydiği bütün kıyafetlerin bir amacı olduğu ve yeteri kadar pahalı oldukları gerçeğine rağmen, internet kullanıcıları Rita'nın acelesi olduğu ve giyinmek için zamanı olmadığı yönünde şakalar yapmışlardı.

5. Gwendoline Christie

5. Gwendoline Christie

Game of Thrones'un yıldızlarından Gwendoline Christie, Elle Style Awards törenine katılmak için resmen şövalye pelerinine benzer bir kıyafet giymişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Lady Gaga

6. Lady Gaga

Lady Gaga her zaman tuhaf ve ürkütücü kıyafetlerin kraliçesi oldu. Hepimiz de onun bu hallerine alıştık doğrusu. Ama bu kıyafet bizi bile aştı!

7. Róisín Murphy

7. Róisín Murphy

İrlandalı şarkıcı Róisín Murphy de çılgın kostümleriyle biliniyor. Bu parlak eldivenler ve kıyafet de tamamen bu durumun kanıtı!

8. Helen Lasichanh

8. Helen Lasichanh

Amerikalı model ve Pharrell William'ın eşi Helen Lasichanh geçen yıl giydiği bu elbiseyle herkesin kafasını karıştırdı. Ellerini nasıl kullandığı hala merak konusu.

9. Solange Knowles

9. Solange Knowles

Met Gala'da şarkıcı Solange Knowles kendine özgü tarzıyla herkesi etkilemeyi başardı. Beyoncé’nin kardeşi Solange etkinliğe uyku tulumuna benzeyen bir montla katılmıştı.

10. Sarah Jessica Parker

10. Sarah Jessica Parker

Sex and City sayesinde Sarah'nın ilginç kıyafetlerine hepimiz alıştık. Ama bu kıyafetiyle bir kez daha bizleri şaşırttı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Anna Dello Russo

11. Anna Dello Russo

Anna Dello Russo dünyanın en şık kadınlarından biri ve aynı zamanda Vogue Japan'in editörü. Dolayısıyla ne istese alabilir veya giyebilir. Hatta kafasına kırmızı bir kuğu bile koyabilir.

12. Karolina Kurkova

12. Karolina Kurkova

Bütün kızlar küçükken kendilerine evdeki perde veya nevresimlerden balo elbiseleri yapar. Çek Cumhuriyeti'nin modeli Karolina Kurkova da çocukluk hayallerini gerçekleştirmeye karar vermiş gibi.

13. Grace Jones

13. Grace Jones

2001 yılında şarkıcı Grace Jones, beyaz devasa bir ahtapota benzediği bu kıyafetiyle Cannes Film Festivali'ndeki herkesi şaşırtmıştı.

14. Eva Longoria

14. Eva Longoria

Desperate Housewives'ın yıldızı Eva Longoria 2010 yılı MTV Müzik Ödülleri törenine jambon kıyafetiyle katılmıştı. Bu da görenlere bir zamanlar et kostümüyle gördüğümüz Lady Gaga'yı hatırlattı.

BONUS: Rihanna

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
344
192
101
34
31
28
12
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
K Aylin

lady gagayi unutmuşsunuz. o ne kiyafetti öyle, ete bürünmüştü😂

shiroshinju

Bizim de Demet Akalın var :) bonus olarak onu bekliyordum :))) Yaptıkları iş için gerekli sanırım bu tarzlar,dikkat çekmeyi ve konuşulmayı çok iyi başarıyolar.

Mastani

#13 Bülent Ersoy

Ege Güngörmez

çeyreği felan ama