Görüş Bildir
Haberler
Gözler Şimdi Bu Projede: İşte Metaverse Tokenı DEVT’i Kazanabileceğiniz Jumpstart Etkinliği

etiket Gözler Şimdi Bu Projede: İşte Metaverse Tokenı DEVT’i Kazanabileceğiniz Jumpstart Etkinliği

Well Ok Then
06.12.2021 - 17:00

OKEx Jumpstart Mining, 7 Aralık 2021 09:00'da başlayacak. OKB sahipleri, DEVT kazanmak için OKB stake edebilecekler. Peki DEVT nedir? DEVT kazanmak için neler yapmalısınız? 

Detaylar içeriğimizde! 

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

DeHorizon metaverse evreninin tokenı DEVT nedir?

DeHorizon metaverse evreninin tokenı DEVT nedir?

DeHorizon, oyuncuların arkadaşlarıyla birlikte blockchain tabanlı oyunlar oluşturmasını, sosyalleşmesini ve keyifli vakit geçirmesini sağlayan yeni nesil metaverse oyun ekosistemleri olmayı hedefliyor. DeHorizon metaverse'ün uzun vadeli vizyonu, birden fazla zincirdeki tüm metaverse sakinlerine açık, oyuncuların ikinci bir hayatın keyfini çıkarmasını sağlayan sanal bir deneyim yaratmaktır. İşte DEVT tokenı da bu evreni daha keyifli hale getirecek, oyunun deneyimlerini daha iyi yaşamanızı sağlayacak tokendır.

DeHorizon'u farklı yapan nedir?

DeHorizon'u farklı yapan nedir?

DeHorizon'un arkasındaki ekip olan DeHorizon Foundation, kendini büyük sanatçılar, bağımsız geliştiriciler ve ödüllü ünlüler arasındaki uçurumu kapatmaya adamıştır; buna blok zincir tabanlı oyunların geliştirilmesi, tanıtılması ve dağıtılması da dahil olmak üzere, DeHorizon'u etkileşimli ve merkezi olmayan bir Metaverse Oyun Ekosistemi haline getirir. Tüm oyunculara kendi varlıklarını, gizlilik bilgilerini ve yönetişim gücünü kontrol etme yetkisi verme ilkesine uyan DeHorizon, DAO olan merkezi olmayan özerk topluluk tarafından yönetilecektir. Oyuncular için tasarlanan DeHorizon, oyuncular tarafından da yönetilmelidir. Gittiğimiz topluluğa ait bir Metaverse'in geleceği budur.

OKB sahipleri, DEVT kazanmak için OKB stake edebilecekler. Etkinlik 7 Aralık saat 09.00'da başlayacak!

OKB sahipleri, DEVT kazanmak için OKB stake edebilecekler. Etkinlik 7 Aralık saat 09.00'da başlayacak!

Mining süreci 7 Aralık saat 09:00 - 10 Aralık saat 09:00 arasında gerçekleşecek. Toplam 1.500.000 adet DEVT mine edilecek. Bir kişi en fazla 1.000 adet stake edebilecek. Etkinliğe katılım için 2. seviye KYC zorunlu. Mine edilecek DEVT tokenların işleme açılış tarihi ise 10 Aralık.

Peki stake ödülleri nasıl hesaplanır?

Peki stake ödülleri nasıl hesaplanır?
  • Stake ödülleri, OKX Jumpstart Mining’e katılarak elde edilen DEVT token’larıdır. Stake ödülleri gerçek zamanlı olarak hesaplanır ve herhangi bir zamanda iade alınabilir.

  • Saatlik Kullanıcı Ödülleri = Stake edilen kişisel OKB miktarı / Stake edilen toplam OKB miktarı * Saat başına yeni piyasaya sürülen token’lar şeklinde hesaplanır. Örneğin: Kullanıcının stake ettiği OKB miktarı 100 ise ve o sırada stake edilen toplam OKB miktarı 100.000 ise ve saatte piyasaya yeni sürülen DEVT miktarı 10.000 ise:

         Kullanıcının saatlik ödülleri = 100/100.000*10.000 = 10 DEVT olacaktır.

  • Proje DEVT on-chain transfer zamanını teyit ettiğinde, OKX, DEVT yatırma, çekme ve alım satım tarihleri için yeni bir duyuru yayınlayacaktır.

Stake ve Unstake rehberiniz ise burada:

Stake ve Unstake rehberiniz ise burada:

1. Stake süreci:

Adım 1: Mining işlemine başlamadan, OKB'lerinizi Fonlama Hesabınıza önceden aktarın;

Adım 2: OKX resmi web sitesinde oturum açın ve 'Finansal Hizmetler' - 'Jumpstart' sekmelerine sırasıyla tıklayın;

Adım 3: Mining işlemi başladıktan sonra 'Stake' butonuna tıklayın, işlemde kullanmak istediğiniz OKB miktarını girin ve onaylayın.

2. Geri alma süreci:

Adım 1: Fonlama Hesaplarına dağıtılacak olan stake ödüllerini almak için 'Hasat' butonuna tıklayın.

Adım 2: Mining işlemi için kilitlediğiniz OKB'leri herhangi bir zamanda serbest bırakmak için 'Unstake' butonuna tıklayın. Yatırılan OKB’ler otomatik olarak Fonlama Hesabınıza iade edilecektir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
3
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın