Görüş Bildir
Haberler
Gözaltılara Tepki İçin Adliye Önüne Gelen Boğaziçili Öğrenciler Gözaltına Alındı

Gözaltılara Tepki İçin Adliye Önüne Gelen Boğaziçili Öğrenciler Gözaltına Alındı

Boğaziçi Üniversitesi’nde gözaltına alınan öğrenciler için Çağlayan Adliyesi önünde açıklama yapmak isteyen öğrencilere polis müdahale etti. Çok sayıda öğrenci gözaltına alındı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Boğaziçi Dayanışması isimli Twitter hesabından dün yapılan paylaşımda, dört öğrencinin LGBT+ bayrağı taşıdığı gerekçesiyle gözaltına alındığı açıklanmıştı. 

Gözaltılara tepki gösteren öğrencilerin de gözaltına alınmasıyla sayı giderek artmıştı.

Adliye önüne gelen öğrencilere müdahale

Bugün ise Çağlayan Adliyesi önünde gözaltına alınan arkadaşları için açıklama yapmak amacıyla toplananlara polis müdahale etti.

Boğaziçi Dayanışma'dan yapılan açıklamada, 'Dün Boğaziçi Üniversitesi’nden gözaltına alınan 24 arkadaşımızı geri almak için geldiğimiz Çağlayan Adliyesi’nde polis saldırısıyla gözaltına alındık!' açıklaması yapıldı.

Eyleme katılan 30'dan fazla kişinin gözaltına alındığı, ayrıca polisin ters kelepçe uyguladığı yönünde haberler geliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
65
57
9
7
6
3
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Mr.Hate

Hay size de LGBT nize de, ülkede yüzlerce sorun varken en sonda olması gerek bir şey için çıkıp ortalığı karıştırıyorsunuz! Enflasyon, işsizlik, adaletsizlik... Devamını Gör

Cersei Reiz

lGBT bahane oluyor bunlar için elbete hak önemli ama şu an insanlar bunlara koz veriyor zaten gidiciler

Bay

Öldürülen kadınları yollarında engel olarak görmüyorlar. Bilakis, cemaatçiler, kökten dinciler, aşırı muhafazakarlar, mafyatik küçük ortak durumu memnuniyetl... Devamını Gör