Görüş Bildir
Haberler
Göz Çevresi Bakımı Nasıl Yapılır?

etiket Göz Çevresi Bakımı Nasıl Yapılır?

Rachel Greene
16.11.2021 - 01:00

Zamanla yaş almaya bağlı olarak değişen göz çevresi, ne yazık ki farklı ve özenli bir bakıma ihtiyaç duyuyor. Peki, zamanla oluşabilme olasılığı yüksek bu çizgileri nasıl önleyebileceğinizi biliyor musunuz? Ya da göz çevrenizde zamanı nasıl durdurabileceğinizi? Gelin, göz çevresi bakımı nasıl yapılır birlikte inceleyelim.

'Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.”

İçeriğin Devamı Aşağıda

Önceliğiniz doğru bir ürün ile göz çevrenizi temizlemek olmalı.

Önceliğiniz doğru bir ürün ile göz çevrenizi temizlemek olmalı.

Göz çevrenizde bulunan bölge vücudunuzda yer alan en ince deriye sahiptir. Bu nedenle göz çevrenize, yüzünüze nazaran daha nazik ve hassas davranmalısınız. Gün boyu kirlenen göz çevrenizi temizlemek için pamuk ve uygun bir göz çevresi temizleyici kullanmalısınız. Bu aşamada yavaş ve narin daireler çizmeli ve cildinize zarar vermemelisiniz. 

Göz çevresini kurutmadan temizliyor.

En önemli adım: nemlendirme 👇

En önemli adım: nemlendirme 👇

Göz çevresi kurumaya müsait bir bölgedir. Bu nedenle yoğun bir nem kaybı yaşar ve sürekli nemlendirilmeye ihtiyaç duyar. Bu ihtiyacı göz ardı etmeniz halinde; ince çizgiler, morluklar ve koyu halkalar ile uğraşmanız gerekir. Göz çevresi bakımı denince atlanmaması gereken nemlendirme rutininize dahil etmenizi öneririz. 

7ay önce aldım ve hala kullanıyorum daha bitmedi. Göz çevrem çok kuru olduğu için nemlendirme amaçlı almıştım ve memnun kaldım.

Hyalüronik asitten yardım almalısınız!

Hyalüronik asitten yardım almalısınız!

Günlük rutininizin bir parçası haline getirmeniz gereken nemlendirme aşaması sizin için yeterli değilse, hyalüronik asit içerikli ürünlerden yardım almanızı öneririz. Sağlıklı ve canlı bir göz çevresi için önerimiz, vichy minéral 89 göz çevresi bakım kremi.

Bir erkek olarak bir daha göz çevresi kremi kullanır miyim bilmiyorum ama eger kullanırsan kesinlikle bu Vichy mineral 89 olur.Kolayca emiliyor ve süper nemlendiriyor ayrıca bir ağırlık hissi de vermiyor yani sanki hiç krem yokmuş gibi ben beğendim kesinlikle çok iyi.

Göz çevrenizi hem beslemeli hem de güneşin zararlı etkilerinden korumalısınız.

Göz çevrenizi hem beslemeli hem de güneşin zararlı etkilerinden korumalısınız.

Cildiniz gibi göz çevrenizi de güneşten korumalısınız. Bu aşamada tercih etmeniz gereken ürün mutlaka C vitamini ve Spf içermeli. 'Peki hangi ürünü kullanmalıyız?' diyecek olursanız, önerimiz tabii ki Murad C Vitaminli Göz Çevresi Bakım Kremi olacaktır. 

Yıllardır vazgeçilmez göz çevresi kremim. En az 10 yıldır düzenli kullanıyorum, 40 yaşındayım ve henüz yeni yeni ince kırışıklıklarım belirmeye başlıyor. Göz altı morluğu ve sarkması diye bir şey hiç yaşamadım ki cildim yağlıdır. Sadece sabah bunu kullanıyorum.

Kolajen içerikli göz çevresi maskeleri en yakın dostunuz olmalı!

Kolajen içerikli göz çevresi maskeleri en yakın dostunuz olmalı!

Göz çevrenize düzenli olarak maske yapmanız halinde, neme doymuş sağlıklı bir görünüm elde edersiniz. Özellikle bu dönemde tercih etmeniz gereken göz çevresi maskelerinin kolajen içerikli olmasına özellikle dikkat etmeniz gerektiğini de hatırlatmak isteriz. 

Nemlendirmesi çok iyi. Bitince tekrar almayı planlıyorum. Ben bir de göz çevreme maskeyi koymadan önce avakado yağı bazen de nar çiçeği yağı sürüp, üzerine bu kolajen maskelerini koyuyorum. Daha sıkı bir göz çevrem oldu.

Bizi, onedio.vitrin Instagram hesabımızdan da takip edebilirsiniz.

Bu içerikler de ilgini çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın