Görüş Bildir
Haberler
Gördüğün Rüyalara Göre Beyninin Gerçek Cinsiyeti Ne?

etiket Gördüğün Rüyalara Göre Beyninin Gerçek Cinsiyeti Ne?

Candan Çiftçi
09.09.2017 - 17:07 Son Güncelleme: 09.09.2017 - 17:09

Bakalım beyninin gerçek cinsiyeti ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. İlk olarak rüyaların genellikle hangi renk ağırlıklı?

2. Rüyalarında hiç kendini derin sularda yüzerken görüyor musun?

2. Rüyalarında hiç kendini derin sularda yüzerken görüyor musun?

3. Bu soruya tüm dürüstlüğünle cevap ver. Zaman zaman hepimiz cinsel ağırlıklı rüyalar görürüz. Peki ya sen bu tarz rüyaları sık sık görüyor musun?

4. Bilinçaltını en iyi anlatan görseli seç bakalım.

5. Genelde rüyalarında ne görüyorsun?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya gördüğün rüyalardan çok fazla etkilendiğin oluyor mu?

7. Bir şuna cevap ver bakalım...

7. Bir şuna cevap ver bakalım...

8. Bitirmeden önce bir de bu rüyaların yüzde kaçını hatırladığını sorsak?

8. Bitirmeden önce bir de bu rüyaların yüzde kaçını hatırladığını sorsak?
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Kadın!

Kadın!

Bize verdiğin cevaplara göre senin beynin bir kadın! Yani genel olarak kadınların sahip olduğu psikolojik özelliklere ve düşüncelere sahipsin. Çok hassas ve ince ruhlu bir insansın. Aynı zamanda içgüdülerin oldukça kuvvetli. Duygu ağırlıklı hareket ediyor ve duygularını sonuna kadar yaşıyorsun. Çevrendekilere karşı oldukça merhametlisin hatta öyle ki çoğu zaman kendinden çok başkalarını düşünüyorsun. Kimseyi üzmek istemiyor kendinin üzüleceği şeyleri de başkalarına yaşatmak istemiyorsun. Açıkçası duygularına bu kadar sahip çıkman ve çevrene de karşı bu kadar hassas olman takdir edilesi!

Erkek!

Erkek!

Bize verdiğin cevaplara göre senin beynin bir erkek! Oldukça öz güvenli birisin. Duyguları pek belli etmeyip mantığınla hareket etmeye çalışıyorsun. Aynı zamanda fazlasıyla korumacı ve cesur bir yapın var öyle ki zaman zaman bu dünyada yapamayacağın hiçbir şey yok gibi hissediyorsun. Korumacısın fakat korunmaya asla ihtiyaç duymuyorsun çünkü bunun seni zayıf düşüreceğine inanıyorsun. Her şeyi içinde yaşayıp dışarıya hiçbir şey yansıtmıyorsun bu da seni dışarıdan biraz katı bir insan gösteriyor. Açıkçası biraz daha duygularını açığa vurmalı ve senin de bir insan olduğunu unutmamalısın!

Senin beyninin cinsiyeti yok!

Senin beyninin cinsiyeti yok!
www.veteknoloji.net

Açıkçası senin beyninin herhangi bir cinsiyeti yok! Yaşadığın duruma ve karşındaki insana göre davranışların ve düşüncelerin değişiyor. Kimi zaman dünyanın en düşünceli ve ince insanı olabilirken kimi zamanda oldukça duygusuz ve soğuk olabiliyorsun. Fazlasıyla seçici ve ayrıntıcı birisin bu yüzden de herkesle öyle hemen kaynaşıp içini açamıyorsun bu sebeple de kişiye göre davranışların da değişiyor. Aslında bakarsan en doğrusunu yapıyorsun!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1425
386
315
147
94
70
48
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Dexter Morgan

"Senin beyninin cinsiyeti yok!" Beyinsiz olmaktan iyidir.

Evelyn Mchale

çok merak ediyorum benim gibi saçma rüya gören var mı? Bir gün metrobüs duraklarına molotof kokteyli attığımı Çinli bir polisin beni yakaladığını görüyorum, ... Devamını Gör

ece nur özden

benimkilere 1 dk. uğrasan, George R. R. Martin olursun :D

happiestonever

özgüvenli olmak hangi zekaya göre sadece erkeklerde olan bi davranış??? iğrençsin onedio. cinsiyetçi bütün içeriklerin iğrenç