Görüş Bildir
Haberler
Google ve Apple, Otomotiv Devlerini Korkutuyor

Google ve Apple, Otomotiv Devlerini Korkutuyor

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mobil cihaz sektörünün dışında da işler yapan iki dev şirket Google ve Apple, otomobil sektöründeki hamleleri ile şimdiden devleri endişelendirmeye başladılar. Teknoloji sektörünün iki dev ismi Google ve Apple, son dönemlerde otomotiv sektörüne yavaş yavaş adımlarını atmaya başladı.

Google ve Apple'ın kendi otomobillerini üretebilmek için çalışmalarına devam ediyor olması otomotiv sektörünün önemli isimlerini korkutuyor. Bünyesinde Mercedes-Benz gibi markaları barındıran Alman otomobil devi Daimler, bu iki teknoloji devinden tedirgin olanlar arasında. Daimler CEO'su Dieter Zetsche yaptığı açıklamada, Silikon Vadisi'nde çalışmalarına devam eden Google ve Apple'a dikkat çekerek bu iki firmanın da yürüttükleri çalışmalarla, otomobillerle alakalı her geçen gün yeni şeyler öğrendiklerini ve bilgi havuzlarını geliştirdiklerini ve belirtiyor.

Otomobil sektöründe gelecek şu an için sürücüsüz araçlar olarak görülmekte ve Google, daha şimdiden bu konuda önemli bir aşamayı geride bırakmış durumda. Ser verip sır vermeyen Apple cephesi ise bu tutumuyla sağlam bir şey yapıyor izlenimi veriyor.

Kaynak: http://www.engadget.com/2016/01/24/ap...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
20
2
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın