Görüş Bildir
Haberler
Google Panda 4.2 Güncellemesi: Cezadan Kurtulmak için Son Şans!

Google Panda 4.2 Güncellemesi: Cezadan Kurtulmak için Son Şans!

Sergen Okur
25.07.2015 - 15:07 Son Güncelleme: 25.07.2015 - 15:25

Google‘ın en son «Panda» güncellemesi 25 Eylül 2014 tarihinde 28.güncellemesi gerçekleşti. Bu 10 ay içerisinde Google’dan daha birçok güncelleme geldi. İçerik kalitesi, mobil uyumluluğu gibi kriterlere daha fazla önem verilmeye başlandı. Şimdi ise bir önceki haftalarda Twitter’dan “Gary Illyes” tarafından birkaç haftaya Google’dan yeni bir algoritma güncellemesi geleceğini belirtmişti.Ve Işte O Panda 4.2 Güncellemesi Başladı!

Google geçen haftasonu 18 Temmuz 2015’te Panda 4.2 güncellemesine başlattı. Site sahipleri tarafından etkileşimin fazla fark etmediğini söylese de bu güncelleme henüz bitmiş değil.

Google, Panda 4.2 güncellemesinin birkaç ay süreceği belitti. Buna göre arama motorunda değişiklikler hemen gerçekleşmeyecektir. Bu hafta için güncellemenin etkisi sadece %2-3 oldu, o da ingilizce aramalarında yaşandı.

Panda 4.2 güncellemesinde, bir öncekinde yaşanan algoritma güncellemesinde ceza alan ve henüz kurtulamayanlar için bir şanstır. Sitenize eğer Pasif SEO uygulayıp ceza aldıysanız, mutlaka bu süreç içerisinde sitenizi temizlemelisiniz. Gerek site içerisinde kopya içerikler, gerekse site dışında tüm zararlı çalışmalar tamamen yok edilmelidir. Ancak bu şekilde kurtulabilir ve kaldığınız yerden yeniden başlayabilirsiniz.

Kaynak: http://www.seohocasi.com/google-panda...
İçeriğin Devamı Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın