Görüş Bildir
Haberler
Gönül Ferman Dinlemiyor: Sevgili Konseptli Dövme Yaptırıp Ardından Pişman Olan 11 Ünlü

etiket Gönül Ferman Dinlemiyor: Sevgili Konseptli Dövme Yaptırıp Ardından Pişman Olan 11 Ünlü

müstesna
27.11.2015 - 11:29

Bilirsiniz bazen gönül ferman dinlemez... Adını yazmışsınızdır, daha da yazabilirim dersiniz ama sonuç hüsrandır. İşte aynı durumdan muzdarip ünlü isimler şöyle:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Johnny Depp

1. Johnny Depp

Johnny Depp zamanında eski sevgilisi Winona Ryder'ın ismini omzuna yazdırmıştı, hem de ''Winona Forever'' diye. Fakat üstünden çok sular aktı, ardından bu dövme ''Wino Forever''a dönüştü. ''Wino'' ise şarapçı anlamına geliyor.

2. Angelina Jolie

2. Angelina Jolie

Angelina Jolie eski eşi Billy Bob Thornton'ın ismini omzuna yazdırıp, hem de küçük bir ejderha ile. Angelina ve Billy Bob ayrıldığında ise bu dövme lazerle silindi, yerini asla bitmeyecek bir aşk aldı. Angelina Jolie bu kez tüm çocuklarının doğum yerlerinin koordinatlarını tercih etti.

3. Melanie Griffith

3. Melanie Griffith

Melanie Griffith 20 senelik eşi Antonio Banderas'ın adını omzuna kalp içinde yazdırmıştı. Şimdi ise dövmenin yerinde yeller esiyor.

4. Kaley Cuoco

4. Kaley Cuoco

The Big Bang Theory dizisinin sevilen oyuncusu Kaley, sırtına eski kocası Ryan Sweeting'e ithaf ettiği bir dövme yaptırmıştı. Ardından ikilinin evlilik tarihinin yerini kocaman bir kelebek aldı.

5. Nick Cannon

5. Nick Cannon

Nick Cannon eski eşi Mariah Carey'nin adını sırtına yazdırmıştı, hem de kocaman harflerle. Ardından tüm sırtını İsa'nın çarmıha gerilişini temsil eden bir dövmeyle kaplattı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Christina Aguilera

6. Christina Aguilera

Christina Aguilera eski eşi Jordan Bratman'a ithafen ''seni daima seveceğim'' anlamına gelen İspanyolca ''Te amo siempre'' cümlesini koluna yazdırmıştı. Hatta J ve B harflerini İbranice harflerle yazdırdı fakat modern İbranice'de bu harfler ''12'' diye okunuyor. Hata üstüne hata anlayacağınız... Christina bu dövmeyi aşamalı olarak sildirdi fakat pişman olup sildirdiği tek dövme bu değil.

7. Heidi Klum

7. Heidi Klum

Heidi Klum dört yıldızla birlikte eski eşi Seal'ın adını şifreli harflerle koluna yazdırmıştı. Ardından Seal'ın ismini sildiren Heidi Klum'ın kolunda sadece çiftin çocuklarını simgeleyen dört yıldız kaldı.

8. Marc Anthony

8. Marc Anthony

Marc Anthony eski eşi Jennifer Lopez'in adını bileğine yazdırmıştı. Ardından bu dövmeyi bir desenle kapattırıp ve çevresine farklı dövmeler yaptırdı.

9. Amber Rose

9. Amber Rose

Kelimeler kifayetsiz kalmış olacak ki; Amber Rose koluna eski eşi Wiz Khalifa'nın portresini çizdirmişti. Ardından bu dövme renkli bir çiçek deseniyle kapandı.

10. Eva Longoria

10. Eva Longoria

Eva Longoria eski eşi Tony Parker'a ithafen bir değil tam üç tane dövme yaptırmıştı. Bileğinde evlilik tarihleri, boynunda forma numarası, ve görünmeyen bir yerinde de isminin baş harfleri bulunuyordu. Ardından uzun bir sildirme süreci şart oldu tabi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Denise Richards

11. Denise Richards

Denise Richards kendisi gibi oyuncu, eski eşi Charlie Sheen'in ismini ayak bileğine yazdırmıştı. Birkaç yıllığına tabi; sonunda bu isim sevimli bir periye dönüştü.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
285
90
65
54
33
18
1