Görüş Bildir
Haberler
TV
Gönül Dağı 100. Bölüm İzle: Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Gönül Dağı 100. Bölüm İzle: Gönül Dağı Son Bölüm Tek Parça Full İzle

Bahadır
04.06.2023 - 10:29

TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Gönül Dağı, dün akşam 100. bölümüyle ekranlara geldi. Başrollerinde Berk Atan, Ecem Özkaya, Ferdi Sancar ve Cihat Süvarioğlu'nun yer aldığı dizinin son bölümü takipçilerini yine ekran başına kilitledi. Gönül Dağı'nın son bölümünü kaçıranlar veya yeniden izlemek isteyenler için; Gönül Dağı 100. bölüm izleme ekranı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gönül Dağı 100. bölüm

Gönül Dağı 100. bölüm

Cumartesi akşamlarının en sevilen yapılamlarının başında gelen Gönül Dağı, her hafta olduğu gibi bu hafta da ilgiyle takip edildi. Son bölümde yaşananlar gelecek hafta neler olacağı konusunda merak uyandırdı.

Gönül Dağı son bölümde ne oldu?

Gönül Dağı son bölümde ne oldu?

Amcaoğullarının kasabaya dönüşü mutlulukla karşılanırken TVR hayallerine Gedelli Kasabası'ndan ulaşmaya çalışacaklardır. Bu sırada hastaneden haber gelir. Bebeklerin cinsiyeti belli olmuştur. Amcaoğulları, eşleriyle birlikte tatlı bir rekabete girer. Selma, her geçen gün aşkını gizlemeye çalıştığı için dalgın bir haldedir. Selma'nın bu halini gören Gülsüm Öğretmen, ona nasihatta bulunur. Selma, artık Taner'e kendini ifade etmeye kararlıdır. Kenan ise Elif'in hastalığını öğrenir.

Gönül Dağı son bölüm izle

Gönül Dağı son bölüm izle

GÖNÜL DAĞI 100. BÖLÜM TEK PARÇA FULL İZLE

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın