Görüş Bildir
Haberler
Gökhan Çıra'dan Eşi Selin Ciğerci'ye Milyonluk Doğum Günü Sürprizi! İşte Selin Ciğerci'nin Doğum Günü Hediyesi

Gökhan Çıra'dan Eşi Selin Ciğerci'ye Milyonluk Doğum Günü Sürprizi! İşte Selin Ciğerci'nin Doğum Günü Hediyesi

Müge Kakşi
09.04.2021 - 19:21

Ünlü fenomen Selin Ciğerci 37 yaşına bastı. Ciğerci'nin doğum gününde futbolcu eşi Gökhan Çıra'dan dudak uçuklatan bir doğum günü hediyesi geldi. Gökhan Çıra eşi Selin Ciğerci'ye 4 milyon TLL değerinde bir araba hediye etti. Gökhan Çıra'nın hediyesi sosyal medyaya bomba gibi düştü. İşte Selin Ciğerci'nin doğum günü ve detayları...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Gökhan Çıradan Selin Ciğerci'ye Milyonluk Hediye

Gökhan Çıradan Selin Ciğerci'ye Milyonluk Hediye

Sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci bugün 37'nci yaşından gün aldı. Arkadaşları arasında küçük bir kutlama yapan Ciğerci, eşinin sürpriziyle havalara uçtu.

2019 yılında Selin Ciğerci ile nikah masasına oturan Gökhan Çıra, eşine son model bir araba hediye etti. Sürpriz karşısında çok mutlu olan Ciğerci, Çıra'ya sarılıp teşekkür etti.

Gökhan Çıra'nın eşine aldığı son model otomobilin 4 milyon TL olduğu öğrenildi. En son Tuzlaspor'da top koşturan Çıra, yaşadığı sakatlık sonrası futbol sahalarından uzak kalmıştı.

Geçtiğimiz Yılda Evi Kırmızı Güllerle Doldurmuştu

Geçtiğimiz Yılda Evi Kırmızı Güllerle Doldurmuştu

Gökhan Çıra da geçtiğimiz yıl da doğum gününde eşine sürpriz yapmış ve evi kırmızı güllerle doldurmuştu.

Eşinin sürprizini sosyal medya hesabından paylaşan Selin Ciğerci, paylaşımına; 'Bugün böyle uyanmak varmış. Çok şımardım, mutlu oldum. Burada paylaşmak istedim, iyi ki sizde varsanız. Hesabım nasıl güzel mesajlarla, yorumlarınızla dolu. Allah'ım bu günler geride kalacak, moralimizi bozmayalım. Mutlu bir şekilde evimizde yaşayalım. Sizi seviyorum teşekkür ederim hem de çok... İyi ki hayatımdasınız, iyi ki hayatımdasın Gökhan Çıra...' notunu düşmüştü.

ÇIRA'NIN DOĞUM GÜNÜNÜ BÖYLE KUTLAMIŞTI

Selin Ciğerci de şubat ayında 26 yaşına basan eşinin yeni yaşı için özel pasta yaptırmış ve yaptığı paylaşımda; 'Konu başka bir şey olsa buraya sayfa sayfa yazarım, içimi dökerim ama konu SEN olunca yazacak bir şey bulamıyorum kocişkom. Şu ölümlü dünyada beraber üflediğimiz yedinci doğum günü pastan. Seni o kadar çok seviyorum ki iyi ki varsın dünyiş. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN SEVDİĞİ İNSANLA YAŞ ALMAYI...“ demişti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın