Görüş Bildir
Haberler
Gojira'nın Yeni Albümü Önümüzdeki Yıl Geliyor

Gojira'nın Yeni Albümü Önümüzdeki Yıl Geliyor

Türk Gitar
10.06.2015 - 12:23 Son Güncelleme: 10.06.2015 - 12:55

Fransız metal grubu Gojira, çok merak edilen yeni albümü ile ilgili heyecan veren açıklamalarda bulundu.

Metal dünyasına son dönemde farklı bir soluk getiren, taraflı tarafsız tüm metal camiasının büyük beğenisini toplayan Gojira, merakla beklenen 6. stüdyo albümü ile ilgili açıklamalarda bulundu. En son 2012 yılında L'Enfant Sauvage albümünü yayınlayan grubun, bu yıl yeni bir albüm yayınlaması bekleniyordu fakat bu plan önümüzdeki yıla sarktı.

Sweden Rock Festival'da sahne alan grup, Rock Sverige sitesine yaptığı açıklama ile önümüzdeki yıl net olarak yeni bir albümün yayınlanacağını bildirdi. Davulcu Mario Duplantier şunları söyledi:

Davullar neredeyse hazır. Gitarlar da neredeyse hazır. Şu an vokallere ve basa ihtiyacımız var.Şubat ayında kayda girmemiz gerekiyor. Fakat şarkıların henüz yeteri kadar iyi olmadığını düşünüyoruz, anlıyor musun? Yani 'şarkıları biraz makyajlayalım' şeklinde bir karar aldık. Geçmişte hiç olmadığımız kadar seçiciyiz. Her bir şarkı üzerinde çok uzun süre çalıştık.

Röportajın ilerleyen dakikalarında yeni albümün çıkış tarihiyle ilgili konuşan frontman Joe Duplantier,önümüzdeki yılın başını işaret etti. İlk olarak bu yılın Ekim ayını düşünüyor olduklarını fakat kayıt sürecinin sarkması sebebiyle bunu gerçekleştiremediklerini anlattı.

Kaynak: Türk Gitar

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın