Görüş Bildir
Haberler
TV
Gizli Saklı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gizli Saklı Fragman ve Son Bölüm Özeti

Gizli Saklı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gizli Saklı Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
04.07.2022 - 20:03

FOX TV'nin yaz sezonu için hazırladığı iddialı yapımlardan biri de Gizli Saklı dizisi oldu. Kısa sürede izleyici tarafından sevilen dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Gizli görevleri için evlilik oyunu yapan Levent ve Yaz aynı oyunu Yaz'ın annesine karşı da yapmak zorunda kalınca işler karışır. Sonunda Levent çiçeğini çikolatasını alıp Yaz'ı istemek durumunda kalacaktır. İşte Gizli Saklı 5. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

İlk bölümüyle 8 Haziran 2022 tarihinde izleyici karşısına çıkan Gizli Saklı dizisi kısa sürede çok tutulan diziler arasına girdi. Yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ'un oturduğu No Dokuz Productions imzalı dizinin başrollerinde ise Sinem Ünsal ve Halit Özgür var. İşte Gizli Saklı fragman ve son bölüm yaşananlar.

Gizli Saklı 5. Bölüm 1. Fragmanı

Gizli Saklı Son Bölümde Ne Oldu?

Gizli Saklı Son Bölümde Ne Oldu?

Levent ve Yaz Namık'a yakalanmış ve bir şekilde bu zor durumdan kurtulmuştur. İşler iyice zorlaşmaya başlarken Tarık'ın rahatsızlanıp hasteneye kaldırılması durumları değiştirir. Durumu fırsata çeviren Yaz ve Levent Tarık hastanedeyken Ömer'e bakma bahanesiyle eve girerler ve Tarık'ın odasına dinleme cihazı yerleştirirler. İkili için her şey istedikleri gibi giderken sürpriz bir gelişme yaşanır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın