Görüş Bildir
Haberler
TV
Gizli Saklı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gizli Saklı Fragman ve Son Bölüm Özeti

Gizli Saklı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gizli Saklı Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
27.06.2022 - 18:54

FOX TV ekranlarının yeni dizisi Gizli Saklı kısa sürede hem konusu hem de oyuncu kadrosuyla izleyicinin dikkatini çekmeyi başardı. Sevilen dizinin beklenen yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. Yayınlanan fragmanda; Görevleri için bir süreliğine evli taklidi yapan Yaz ve Levent arasında yakınlaşma yaşanırken Yaz'ın gerçek kimliğinin ortaya çıkması ortalığı karıştırır. İşte Gizli Saklı 4. bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

No Dokuz Productions imzalı ve yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ'un oturduğu yeni dizi Gizli Saklı tüm hızıyla devam ediyor. Başrollerinde Sinem Ünsal ve Halit Özgür Sarı'nın yer aldığı romantik komedi dizisinin yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Gizli Saklı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

Gizli Saklı 4. Bölüm 1. Fragmanı

Gizli Saklı Son Bölüm Neler Oldu?

Gizli Saklı Son Bölüm Neler Oldu?

Levent ve Yaz, Tarıklara karşı zafer kazandıklarını düşüp mutlu olurken Namık dayı ile karşı karşıya gelmeleri hiç iyi olmaz. Sitede çalışan Namık ikilinin tüm işlerini zorlaştırırken Talat ise Tufan'ın abisinin gizli bir şeyler çevirdiğini anlar. Yaşanan bu durumu Tarık'ı köşeye sıkıştırmak için kullanmaya çalışırlarken diğer taraftan Namık'ın sitedeki işinden kovulmasını sağlamaya çalışırlar. Her şey yolunda giderken yaşanılan bir gelişme durumları iyice karıştırır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın