Görüş Bildir
Haberler
TV
Gizli Saklı 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gizli Saklı Fragman ve Son Bölüm Özeti

Gizli Saklı 3. Bölüm Fragmanı Yayınlandı! İşte Gizli Saklı Fragman ve Son Bölüm Özeti

Müge Kakşi
16.06.2022 - 17:41

FOX TV yaz sezonuna birbirinden iddialı yapımlar girdi. Kanalın yeni dizisi Gizli Saklı kısa sürede izleyiciden tam not almayı başardı. Başrollerinde Halit Özgür Sarı ve Sinem Ünsal'ın yer aldığı dizi her hafta Çarşamba günleri yeni bölümüyle izleyici karşısına çıkıyor. Dizinin dün yayınlanan bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı da yayınlandı. İşte Gizli Saklı 3. bölüm fragmanı ve son bölüm özeti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

8 Haziran 2022 tarihinde ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Gizli Saklı dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı. No Dokuz Productions imzalı ve yönetmen koltuğunda Şahin Altuğ'un oturduğu dizi hem konusu hem de oyuncularıyla dikkat çekiyor. İşte Gizli Saklı yeni bölüm fragmanı ve son bölüm yaşananlar.

Gizli Saklı 3. Bölüm 1. Fragmanı

Gizli Saklı Son Bölüm Neler Oldu?

Gizli Saklı Son Bölüm Neler Oldu?

Yaz ve Levent, Tarık ailesiyle güzel bir akşam yemeği yerken Adem ise komşularının kim olduğunu öğrenmek için onların evine girer. Ademin evde silah bulması ve Tarık'a haber vermesi sonucunda Tarık komşularının polis olduğundan şüphe etmektedir. Öte yandan Adem ikilinin evine girdiğinin anlaşılmayacağını düşünsede Levent'in çıkmadan önce akıl ettiği çözüm durumun anlaşılmasına neden olur. Ayrıca Tarık yeni komşularının açık vermesi için onları yakınında tutmaya çalışırken Namık dayının site güvenliği olması ikiliyi çıkmaza sokacaktır.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın