Görüş Bildir
Haberler
Gidilen Her Yerde 'Mekan Sahibi Tanıdık' Diyen İnsanlar Hakkında Bilmeniz Gereken 18 Şey

Gidilen Her Yerde 'Mekan Sahibi Tanıdık' Diyen İnsanlar Hakkında Bilmeniz Gereken 18 Şey

diazepam
09.03.2016 - 15:30 Son Güncelleme: 09.03.2016 - 16:28

Bir yere mi gidilecek, yoksa zaten bir yere gidildi mi? Arkadaşlarınızdan biri nereye gidilirse gidilsin sürekli mekan sahibini tanıdığını mı söylüyor? “davulcusu arkadaşım” insanının kankası “mekan sahibi tanıdık” insanlarını tanımaya hazır mısınız?

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bir kere “aşırı sosyal” ile muhatap olduğunuzun farkına varın, bu insanlar sadece mekan sahibini değil, muhtemelen mekandaki insanların en az yarısını da tanıyordur.

2. Mekan sahibi ile tanışma hikayesini anlatmaya doyamaz, yüz kere sorun yüz kere anlatır, ama yüz birincide… Yine anlatır dert etmeyin.

3. Mekan sahibini tanıdığını belli etmek için mekana girer girmez ilk işi garsona “Arif abi yok mu?” sorusunu yöneltmek olacaktır şaşırmayın.

4. Eğer Arif Abi’yi zaten görmüşse, oturmadan direkt yanına gidecek, ayak üstü 35 saniye konuşacak, sonra yanınıza dönüp, “Arif abi kral adam ya” diyecektir.

5. Eğer bu arkadaşınız kadınsa, Arif Abi bizzat masaya gelecek, hal hatır soracak, sonra zaten herkese verdikleri mezeleri, aperitifleri sanki size özelmiş gibi kakalayacaktır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bu insanlar doğuştan organizatördür, bir toplantı mı var, gezi mi düzenlenecek, pikniğe mi gidilecek, merak etmeyin sahibini tanıdığı, uygun fiyatlı bir yer mutlaka ayarlayacaktır.

7. Bu insanların özel hayatlarına girmeniz pek olası değildir, sadece yaşadıkları semte kadar bilebilirsiniz, gerisi bir muammadır.

8. Sizi her daim şaşırtmaya adaydır, hiç ummadığınız şeyleri yapmış, acayip yerlere gitmiş, değişik insanlarla tanışmıştır.

9. Telefonundan gözünü ayırdığı tek an, telefonla konuştuğu andır ki sürekli telefonla konuşur, mesaj yazar, tweet atar, ileti günceller, maillerini cevaplar.

10. Bu insanların işi konusunda da tam bilgi sahibi olmanız mümkün değildir, bir iş yapıyordur ama ne?

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sırt çantası, bere, fular, otantik takı, vb. değişmez aksesuarları vardır.

11. Sırt çantası, bere, fular, otantik takı, vb. değişmez aksesuarları vardır.

12. Kesinlikle bir bira sevdalısı olurlar, ancak zaman zaman rakı ve şarap tercihleri de olur.

13. Bilmedikleri hiçbir şey yoktur, hiç bilmediği bir şeyi tanımlama şekli: “Bir dönem ilgilenmiştim” şeklindedir.

Sörf mü... Eh işte şöyle böyle.

14. Dostum, arkadaşım, güzel insan, vb. en çok kullandığı hitap şekilleridir.

15. Kesinlikle çok düzgün bir Türkçeleri vardır, Bülent Arınç gibi konuşurlar, laflarını bölmenize izin vermezler, tok ve tatmin edici bir ses tonları vardır.

s614.photobucket.com
İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Mutlak suretle bir dövmesi bulunmak zorundadır, eğer dövmesi olmayan biri mekan sahibi tanıyorsa bu sadece tesadüftür.

17. Sizin kesinlikle kabul edemeyeceğiniz durumları bizzat yaşamış ve kabul etmiştir, örneğin yaklaşık %87’si sevgilisini evde başka kadınla/erkekle basmıştır ama arkadaş kalabilmeyi başarmıştır.

18. Hiçbir zaman ortamdan usulünce ayrılmazlar, ya birini görüp peşinden koşarlar, ya biri gelip bunları alır gider, ya da telefonlar konuşa konuşa uzaklaşır… Ta ötelerden bir el sallar o kadar.

Bonus - Bu kişilerin masadayken sigaralarının bitmesi bir klasiktir, kendi sigaralarından son 3 adeti içip masadakilerden otlanması elzemdir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
171
117
62
9
7
6
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Davos Seaworth

Ulan ben de diyorum ki: "Boşver oraya gitmeyelim mekan sahibi tanıdık hiç çekemem şimdi onu"

Erkan Akkuş

Editörün canı yanmış, gelişine sallamış

Akşam Yıldızı

hiç öyle bi arkadaşım olmadı :(