Görüş Bildir
Haberler
Gezi Parkı'nda 12 Yaşındaki Kızın Kolundan Tutarak Eve Götürmeye Çalıştılar: Gözaltına Alınan Tacizciler Serbest Kaldı

etiket Gezi Parkı'nda 12 Yaşındaki Kızın Kolundan Tutarak Eve Götürmeye Çalıştılar: Gözaltına Alınan Tacizciler Serbest Kaldı

Batuhan
14.05.2020 - 12:50

İstanbul Beyoğlu'nda annesiyle geldiği Gezi Parkı'nda bisikletle gezerken 3 kişinin sözlü tacizine uğrayan 12 yaşındaki kızı, iddialara göre şüphelilerden biri kolundan tutarak eve götürmek istedi. Küçük kız annesinin yanına koşarken, 3 şüpheli, polis ve bekçiler tarafından gözaltına alındı. Şüpheliler polis merkezindeki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dün saat 14.00 sıralarında Beyoğlu'nda meydana gelen olayda, 14 yaş ve altı için sokağa çıkma serbestliğinden yararlanarak annesi F.Ş. ile Gezi Parkı'na gelen 12 yaşındaki kızı H.Ş. annesinden izin alarak komşularından aldıkları bisiklet ile park içinde gezmeye başladı.

Önce sözle taciz ettiler

Önce sözle taciz ettiler

Yorulan H.Ş., bisikleti elinde sürerek annesinin yanına dönerken, iddiaya göre önüne çıkan 3 kişinin sözlü tacizine uğradı.

Kolundan tutup evine götürmeye çalıştı

Kolundan tutup evine götürmeye çalıştı

İddiaya göre tacizcilerden biri H.Ş'yi kolundan tutarak evine götürmek istedi. Korku içinde çığlıklar atarak kaçan H.Ş, koşarak annesinin yanına geldi. İhbar üzerine anında harekete geçen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ve bekçiler Gezi Parkı'nın hemen karşısındaki çocuk parkında şüpheli 3 kişiyi yakaladı.

H.Ş, yakalanan şüphelileri teşhis ederken gözyaşlarına boğuldu. Anne, F.Ş kızını taciz ettiği iddia edilen kişilere elleriyle vurarak, tepki gösterdi. H.Ş'yi bir polis memuru ve annesi sakinleştirmeye çalıştı.

Uyuşturucu ve hırsızlıktan sabıkalı çıktılar

Uyuşturucu ve hırsızlıktan sabıkalı çıktılar

Kelepçe takılarak gözaltına alındıktan sonra polis merkezine götürülen A.K., M.A. ve İ.A.'nın uyuşturucu kullanmak ve hırsızlıktan suç kayıtlarının olduğu tespit edildi.

Anne F.Ş ve kızı polis merkezine giderek şüphelilerden şikayetçi oldu. Polis merkezine götürülen şüpheliler, buradaki işlemlerinin ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Haluk Levent konuyla ilgileneceklerini açıkladı

Haluk Levent konuyla ilgileneceklerini açıkladı
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
473
107
48
27
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
dieseOcho

Eşcinsellere demediğini bırakmayanlar; böyle olaylara sesiniz çıkmaz tabii. Sokak ortasında adam karısını öldürür, kim bilir kadın ne yaptı da hakketti diye ... Devamını Gör

Ali Dmr

Uyuşturucu ve hırsızlıktan sabıkan olsun, yetmesin bir de çocuk kaçırmaya çalış ama günün sonunda serbest kal. Biz twitterdan iki akp'li vekil eleştirelim ya... Devamını Gör

Deli Halit.

Niye?! Şerefsizler niye geri ortalığa salınır?! Bizim kızlarımız oğullarımız bu yaratıklar yüzünden dışarı çıkamayacaklar mı? Adalet çökerse Devlet de çöker!