Görüş Bildir
Haberler
Geri Döndüler! Katillerin Kendi Kurbanlarının Cenazesine Katıldığı 10 Şok Edici Cinayet

Geri Döndüler! Katillerin Kendi Kurbanlarının Cenazesine Katıldığı 10 Şok Edici Cinayet

Cavaradossi
10.10.2021 - 09:00

Cinayet, yani bir hayatı söndürmek derinden rahatsız edici bir gerçek olsa gerek. Ne yazık ki aramızda sadece katiller değil, belki şüpheyi uzaklaştırmak belki de son bir zalimlik yapmak için kurbanlarının cenazesine katılan katiller de var. Hem de çok fazla.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1 - Öldürdüğü adamın torunuyla yas tuttu.

1 - Öldürdüğü adamın torunuyla yas tuttu.

Eylül 2015'te İkinci Dünya Savaşı'nda gazi olan 89 yaşındaki Ken Hanford'un evine giren 29 yaşındaki Jonathan Cooper ve 40 yaşındaki Adam Williamson, Hanford'a saldırıp bir iple bağladılar. Cooper'ın bir din adamı tarafından çocuk istismarının kurbanı olduğunu bilen Williamson, arkadaşına Hanford'un bir sübyancı olduğunu söyledi. Bunun üzerine Cooper, Hanford'u sırtından tam on kez bıçakladı ve gazi saatler içerisinde öldü. Olaydan birkaç gün sonra Williamson, Hanford'un cenazesine katılarak torunlarıyla konuştu. Bu baskıyı kaldıramayan Cooper'ın itirafıyla birlikte Williamson 27, Cooper 16 yıl cezaya çarptırıldı.

2 - Cinayeti cenazede itiraf etti.

2 - Cinayeti cenazede itiraf etti.

2015 yılında kız arkadaşı Tiffany Bailey'in cenazesine katılan Deunta Akeem Grier'den kimse şüphelenmiyordu. Yasını tutan genç adamın suçluluk duygusuyla birlikte itirafı ise herkesi şok etti. İlk ifadesinde polise Bailey'in bir haneye tecavüz sırasında aldığı kurşunla öldüğünü söylemesine rağmen sonrasında gerçeği itiraf etti. Bailey'in altı yaşındaki kızı olanları doğruladı ve 24 yaşındaki Tiffany, ömür boyu hapse mahkum edildi.

3 - Öldürdüğü kadının tabutunu taşıdı.

3 - Öldürdüğü kadının tabutunu taşıdı.

Ohio, Strongsville'de futbol öğretmeni olan hayat dolu Melinda Pleskovic, üç kurşun, otuzdan fazla bıçak yarasıyla vefat etti. Pleskoviç'in cenazesinde tabutunu taşıyan müstakbel damadı Scullin'in katil olduğu sonrasında ortaya çıktı. Müstakbel kayınvalidesini neden öldürdüğünü açıklamayan, pişmanlık belirtisi de göstermeyen 21 yaşındaki katil, müebbet hapis cezasına çarptırıldı. Melinda'nın kızı ve katil damadın cinayetten bir gün sonra evlenmeleri planlanıyordu. Mahkemeye katılan kızı 'Scullin'in bir daha asla özgürce adım atmasına izin verilmemeli' ifadesini kullandı.

4 - Cenazede kurbanının ailesine baş sağlığı diledi.

4 - Cenazede kurbanının ailesine baş sağlığı diledi.

48 yaşındaki papaz Kenneth Keith, bir zamanlar Hockensmithlerin sahibi olduğu Kentuck rehinci dükkanının sahibiydi. Külçe altın satım işlerinden başlayan tartışmada ortaklardan Hockensmiths'in onun yerine Smith'e satmaya karar vermesiyle Keith, 20 Eylül 2013'te üçünü de öldürdü. Katil sonrasında bu cenazelere katılıp ailelerine baş sağlığı diledi. Üç yılın ardından Keith işlediği cinayetleri itiraf etti ve ömür boyu hapis cezasına mahkum edildi.

5 - Öldürdüğü kadınların cenazesine katılan ilk Afro Amerikan seri katil.

5 - Öldürdüğü kadınların cenazesine katılan ilk Afro Amerikan seri katil.

Doksanlı yıllarda iki yıl boyunca 10 Afrikalı-Amerikalı kadına tecavüz edip boğarak öldüren 'Taco Bell Strangler' lakaplı Henry Louis Wallace, onları öldürmekle kalmayıp cenazelerine katılıyordu. Hatta kız arkadaşının oda arkadaşı Carolina Love'ın kaybında karakola kadar gidip kayıp ihbarında bulunan da kendisiydi. İş arkadaşları ve kız arkadaşlarının arkadaşları bu kötü adamın kurbanları arasındaydı. Henry'nin ilk Afrika kökenli Amerikalı seri katil olduğuna inanılıyor. Son kurbanının banka kartını kullanırken takıldığı güvenlik kamerası ise sonu oldu ve ölüm cezası aldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6 - En yakın arkadaşını katledip annesini teselli etti.

6 - En yakın arkadaşını katledip annesini teselli etti.

17 yaşındaki Missy Avila ve yaşıtı Karen Severson, Missy 1985 yılında trajik bir şekilde öldürüldüğünde can ciğer kuzu sarmalarıydı. Üç yıl sonra polis, Karen ve arkadaşı Laura'yı kasten adam öldürmekten tutukladığında Missy'nin annesi Irene şok oldu. Zira ölüm gecesinde Mıssy'nin annesi Irene'ye en büyük desteği Karen vermişti. Ölümden sonra hiçbir iz bırakmayan Severson, en yakın arkadaşının yani diğer bir deyişle kurbanının cenazesine de katılmıştı. Üç yıl sonra ortaya çıkan bu cinayetin sebebinin kıskançlık olduğu doğrulandı ve Karen 15 yıl hapse mahkum edildi.

7 - Fatura yüzünden eski ev arkadaşını katletti.

7 - Fatura yüzünden eski ev arkadaşını katletti.

2013'ün aralık ayında genç Nicholas, evinde 73 bıçak yarasıyla ölü bulundu. Katili daha önce ev arkadaşlığı yaptığı Christopher Navin'den başkası değildi. Tamirat faturaları yüzünden bozulan aralarını düzeltmeye çalışan Navin bunu başaramadı. Sonrasında da Nicholas'ı öldürdü. Duruşması sırasında yargıç, Narvin'de şizofreni belirtileri gördü. Katil 12 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

8 - Aile dostu kurbanının cenazesine öldürürken giydiği ceketle gitti.

8 - Aile dostu kurbanının cenazesine öldürürken giydiği ceketle gitti.

1993 yılında İngiltere'de 16 yaşındaki Claire Tiltman evine dönerken karanlık bir sokakta vahşice öldürüldü. Anne Tiltman kızının cenazesinde katilin halen serbest olmasından sitem etmişti. Yirmi iki yıl sonra Colin Ash Smith'in mahkum arkadaşına anlattığı hikaye gerçekleri ortaya çıkardı. Suçun vahametine ek Ash-Smith'in ebeveynlerinin yıllar önce Tiltman'ın aile dostu olması işleri daha da karıştırdı. Daha da kötüsü Claire'in cenazesine katılmıştı. Hatta Tiltman'ı öldürdüğünde giydiği ceketin aynısıyla. Başlangıçta şüpheli olmasına rağmen suçlama yapılmadığı için serbest kalmıştı.

9 - Tecavüz ederek öldürdüğü kurbanının cenazesini ön sıradan izledi.

9 - Tecavüz ederek öldürdüğü kurbanının cenazesini ön sıradan izledi.

2014 yılında Mumbai'de terzi Qasim Yusuf Khan, henüz 12'sindeki bir kıza tecavüz edip öldürdü. Sonrasındaki itirafına göre nekrofilisi olan bu şahıs, hasıra sararak cesedi saklamaya çalıştı. Bu olayın diğer iğrenç detaylarını bir kenara bırakırsak yakalanmadan önce kızın cenazesine katılmıştı. Hatta ön sıradaydı ve tabutun mezara indirilişini izledi.

10 - İtibarı zedelenmesin diye iş arkadaşını öldürüp arkasından yas tuttu.

10 - İtibarı zedelenmesin diye iş arkadaşını öldürüp arkasından yas tuttu.

2015 yılının ocak ayında, 56 yaşındaki iki çocuk annesi Kim Jones otobüs beklerken kafasının arkasından vuruldu. Öncesinde çocuklar için kar amacı gütmeyen bir kuruluş yöneten Jones, ölümünden bir gün önce çalışanlarından Randolph Sanders ile 42 bin dolarlık açık nedeniyle tartışmıştı. İtibar zedelenmesinden endişe eden Sanders kendisini kamufle ederek Jones'un arkasına saklandı ve onu öldürdü. Cinayetten sonra Sanders üzgün iş arkadaşı tavırlarına büründü. Hatta Jones'un cenazesine gidip oğlunun elini sıkarak teselli etti. Cinayetten iki hafta sonra suçunu itiraf eden Jones, şartlı tahliye hakkı olmaksızın, ömür boyu hapse mahkum edildi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
10
7
5
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kubilvy Kaplvn

Bu şey gibi olmuş daha çok ; Her robot filmi The master mystery çakması.