Görüş Bildir
Haberler
Gerekçe 'Güvenlik Endişesi': BAE, Türkiye'nin de Aralarında Yer Aldığı 13 Ülkeye Vize Vermeyi Durdurdu

Gerekçe 'Güvenlik Endişesi': BAE, Türkiye'nin de Aralarında Yer Aldığı 13 Ülkeye Vize Vermeyi Durdurdu

Birleşik Arap Emirlikleri Türkiye dahil, çoğunlukla Müslüman nüfusa sahip 13 ülkenin vatandaşlarına vize vermeyi durdurdu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Türkiye dahil 13 ülkenin vatandaşları, bir sonraki emre kadar iş ve ziyaret vizesi alamayacak

Türkiye dahil 13 ülkenin vatandaşları, bir sonraki emre kadar iş ve ziyaret vizesi alamayacak

BAE, Türkiye dahil 13 ülkenin vatandaşlarına vize vermeyi durdurdu.

Reuters'ın ulaştığı belgeye göre ülkeler arasında Türkiye, Suriye, Lübnan, İran, Irak, Afganistan, Pakistan, Yemen, Cezayir, Tunus, Libya, Somali ve Kenya yer aldı. 

Birleşik Arap Emirlikleri, ülkeyi ziyaret etmek için sadece 20 ülkenin vatandaşlarından önceden vize almalarını talep etmedi.18 Kasım'da yürürlüğe giren göçle ilgili bir genelgeye atıf yapan belgede, 13 ülkenin vatandaşlarının bir sonraki emre kadar iş ve ziyaret vize başvurularının durdurulduğu bildirilirken, vize engeline istisnaların olup olmadığı belli değil.

Gerekçe 'güvenlik endişesi'

Gerekçe 'güvenlik endişesi'

Reuters'a konuşan konuyla ilgili bilgi sahibi bir kaynak, Afganistan, Pakistan ve diğer bazı ülkelerin vatandaşlarına güvenlik endişeleri nedeniyle yeni vize verilmesinin geçici olarak durdurulduğunu söyledi.

Kaynak, bu endişelerin neler olduğunu belirtmedi, bununla birlikte vize yasağının kısa sürmesinin beklendiğini dile getirdi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
16
6
3
2
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Halil Değerli

Reis eserinle gurur duy... Ülkemizin isminin yer aldığı gruptaki isimlere bak..... ..... Üçüncü dünya ülkesi bizi dördüncü dünya ülkeleriyle aynı kefeye k... Devamını Gör

southredd

Siz gelin ama. Bizde vizeyi geçtim, kimlik fotokopisi bile yeterli. Zaten ülke dünyanın en büyük arap avm' si gibi bir şey aq...

rcpbyrm

cehape yüzünden arap kardeşlerimizle geldiğimiz duruma bak ! hani her şey güzel olacaktı !

Ziya Akbaş

BAE ortadoğu'nun yeni yıldızı., postasını da koydu, haydi hayırlı olsun. Biz de ağızlarının içine bakalım Türkiye'ye gelsinler üç kuruş versinler de vatandaş... Devamını Gör