Görüş Bildir
Haberler
Gerçekten İyi Bir Arkadaş mısın?

etiket Gerçekten İyi Bir Arkadaş mısın?

Ebru Çiftçi
23.03.2018 - 14:12 Son Güncelleme: 17.12.2018 - 13:06

Nasıl bir arkadaş olduğunu gel bir de buradan öğren 😀

 Haydi testi çöz ve öğren!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cinsiyetini söyle bakalım.

1. İlk olarak, yalnız mı yaşıyorsun yoksa ailen ile mi yaşıyorsun?

2. Yılbaşı da yaklaşıyor hani, bir arkadaşına veya sevdiğin birine nasıl bir hediye alacaksın?

3. Peki arkadaşının ağzını sürdüğü bir yemeği hiç gocunmadan yer misin?

4. Söyle bakalım arkadaşının en sevdiğin özelliği bunlardan hangisi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Peki daha önce arkadaş olduğun kişiyle sevgili olduğun oldu mu?

6. Peki sigara içiyor musun?

7. Peki ne kadar sosyal bir insansın? Kendini puanla bakalım.

8. Söyle bakalım, arkadaşlarınla şu an nerede olmak isterdin?

9. Ve son olarak, arkadaşlık için söylenmiş bu sözlerden birini seç bakalım.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gerçekten mükemmel bir arkadaşsın!

78.media.tumblr.com

Sen gerçekten muhteşem bir arkadaşsın. Arkadaşların arasında en sevilen ve saygı duyulan insan sensin. Çünkü çok arkadaş canlısı bir insansın. İnsanlarla arkadaş olmayı yani tanışmayı çok seviyorsun. Sosyal bir insansın. Bulunduğun ortamı şenlendirmeyi, insanlara bir şeyler katmaya bayılıyorsun.. Farklı alanlara yönelmek ve insanları teşvik etmekte üstüne yok. Gezmeye, yeni yerler keşfetmeye bayılırsın. Özgürlükçü yapın ile insanları etkilemeyi başarıyorsun. Güler yüzlü oluşunla da insanların kalbini fethediyorsun. Hele bir de o tatlı dilin yok mu? E hepsi bir arada olunca sana diyecek bir söz kalmıyor açıkçası. Sen kendini eğlendirdiğin kadar insanları da eğlendiriyorsun. Her yerde bir arkadaşın vardır. Gitmek istediğin yerlere istediğin gibi gidiyorsun. Ne bir kalma derdin oluyor ne de başka bir şey. Ee mükemmelliğine diyecek başka bir şey bulamıyoruz. Gerçekten harika bir arkadaşsın ve bunu sen de çok iyi biliyorsun dostum!!!

Sen herkesin sahip olmak isteyeceği bir arkadaşsın!

78.media.tumblr.com

Sen gerçekten bırak mükemmel arkadaş olmayı inanılmaz bir insansın! Çünkü insanları o kadar iyi anlayan ve yol gösteren bir yapın var ki gerçekten inanılmaz. Arkadaşların arasında da herkesin derdini bildiği tek kişi sensin. İnsanlar başı sıkıştığında ilk olarak sana koşarlar. Çünkü sen o kadar güzel bir dinleyicisin ki insanlar seninle konuşmaktan ve sana bir şeyler anlatmaktan çok hoşlanıyorlar. Ve dinledikten sonra arkadaşlarına mükemmel bir şekilde destek oluyorsun. Bunun yanında sana güvenmelerinin bir diğer sebebi de gerçekten anlatılanların orada kalması. Gerçekten çok güveniyorlar sana. Bunun yanında arkadaşlarına çok değer veriyorsun. Ve bu verdiğin değeri onlara mükemmel bir şekilde hissettirmeyi başarıyorsun. Bunu gerek samimiliğin ile gerek yaptığın küçük jestlerle belli ediyorsun. Aynı şekilde bunlar da sana geri dönüyor. Çünkü gerçekten mükemmel bir insansın. Ve gerçekten herkesin sahip olmak isteyeceği bir arkadaşsın!

Arkadaşlık kurmak senin için çok zor!

78.media.tumblr.com

Şöyle anlatmak gerekirse sen zamanında arkadaşların tarafından büyük bir kazık yemişsin. Ve bundan sonra hayatında arkadaşım dediğin insanlara karşı inanılmaz bir güven sorunu yaşıyorsun. Çünkü artık kimseye güvenin kalmamış. Zamanında gerçekten dostum dediğin insan tarafından o kadar çok darbe yemişsin ki artık gözünde herkes aynı geliyor. Aslında bu durum çok normal. Yani senin yaşadığını yaşamış birisi belki de senden daha kötü bir durumda olabilirdi. Belki de hiç arkadaş sahibi olmayabilir içine kapanık bir insan haline dönüşebilirdi. Ama sen yine insanlara karşı bir şans vermişsin ve o mesafeyi koruyacak şekilde arkadaşlık kurmaya devam ediyorsun. Şu an en yakın arkadaşım dediğin insanla bile aranda çok net bir mesafe var. Evet yardıma ihtiyacı olduğunda koşa koşa gidersin. Ama asla ve asla kendinle ilgili şeyleri detayına kadar anlatmazsın. Bundan dolayı arkadaşlığa bakış açın çoğu insandan çok daha farklı. Zamanında mükemmel bir arkadaş iken şimdi o mükemmelliğini saklamaya çalışıyorsun. Ve çok da doğru yapıyorsun.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7066
3801
1753
1270
982
707
707
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?