Görüş Bildir
Haberler
Gerçekten Düşündüğün Kadar Mutlu musun?

etiket Gerçekten Düşündüğün Kadar Mutlu musun?

Hayal edebileceğimizden çok daha fazla şeyi başarabilen beynimiz aslında gerçek duygularımıza da ulaşmamızı engelliyor! 12 basit soruyla gerçekten ne hissettiğini öğrenmek ister misin? Hadi başlayalım öyleyse!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle müzik dinlerken bir anda kendini derin duygular içinde buluyor musun?

2. Peki şu an ne tarz bir kitap okuyorsun?

3. Peki kalabalık içinde kendini nasıl hissedersin?

4. Bir sorunun olduğunda, çözmene yardımcı olması için ailene ya da yakın arkadaşlarına güvenir misin?

5. Diyelim ki, kendi hayatınla ilgili bir karar vermen gerekiyor. Aile üyelerinin fikirlerine ne kadar önem verirsin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Peki ya aşk acısının nasıl üstesinden gelirsin?

7. Evet bir gün hepimiz öleceğiz ama sen ne sıklıkla kendini bunu düşünürken buluyorsun?

8. Hayatın anlamını aradığımız, karmaşık zamanlardan hepimiz geçiyoruz. Peki sen böyle zamanlarda neyle ilgilenmek sana iyi gelir?

9. Peki, hayatında bir şeylerin eksik olduğunu düşünüyor musun?

10. Son olarak, mutluluk senin için istediğinde takıp çıkarabildiğin bir maske gibi mi?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Gerçekten düşündüğün kadar mutlusun!

Gerçekten düşündüğün kadar mutlusun!

Ne kadar mutlu olduğunu en iyi sen biliyorsun! Bu demek değil ki her an her dakika etrafa gülücükler saçıp, mutluluktan deliye dönmüş gibi dolaşıyorsun. Bu aslında beyninin senden bir şey saklamadığı anlamına geliyor. Yani beyninin sana yaptığı küçük oyunlardan etkilenmiyorsun ve tam olarak ne hissettiğini biliyorsun. Duyguların konusunda kendine karşı dürüstsün, olmadığın biri gibi davranmıyor ya da duygularını bastırmıyorsun. Kısacası neysen o'sun! Böyle devam et!

O kadar da mutlu değilsin!

O kadar da mutlu değilsin!

Her ne kadar kendini öyle göstersen de, dışarıya sürekli gülücükler dağıtsan da aslında göründüğün kadar mutlu değilsin! İçten içe ne olduğunu bilsen de, beynin bu gerçeği dikkat dağıtma gibi yöntemlerle senden gizlemeye çalışıyor. Artık gerçeği öğrendiğine ve bir şeylerin yolunda gitmediğinden şüphelendiğine göre beynine hükmedip, seni kandırmasının önüne geçebilirsin. Derinlere in ve sorun neyse onu hallet, erteleyerek hiçbir şeyin üstesinden gelemeyeceğini unutma!

Mutlu görünsen de aslında değilsin!

Çoğunlukla mutluymuş gibi davranıyorsun hatta belki de öyle hissediyorsun. Çıkan sonuca şaşırmış olabilirsin, çünkü beynin rasyonellik, yanlış düşünme ve anıları bastırma gibi yöntemlerle mutsuzluğunu gizleme konusunda oldukça iyi iş çıkarıyor! Artık gerçeğin ne olduğunu bildiğine göre 'mutluymuş' gibi yapmaktansa gerçekten seni mutlu edecek bir şeyler için harekete geçme zamanı!

Mutlu olmadığının farkındasın!

Mutlu olmadığının farkındasın!

Hiç mutlu değilsin, ama bu zaten bildiğin bir şeydi değil mi? Yine de iyi haber, beynin senden bir şey saklamıyor. Ne hissediyorsan aslında zaten onu yaşıyorsun. Mutlu olmadığından zaten emin olduğuna göre artık harekete geçme vakti! Neyin sana en iyi geldiğini, gerçekten mutlu edeceğini senden daha iyi kimse bilemez! Sadece bir yerlerden başla ve sonucu gör. Gerçekten işe yarayacağına emin olabilirsin!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1566
489
417
254
189
156
149
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?