Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Uçkuruna Sahip Olamayan Tacizci Sapık Metin'in Şerefsiz Dünyasında Yaşanan Olaylar

etiket Gerçek Kesit: Uçkuruna Sahip Olamayan Tacizci Sapık Metin'in Şerefsiz Dünyasında Yaşanan Olaylar

Eda Aytekin
11.09.2019 - 16:13 Son Güncelleme: 12.09.2019 - 13:18

Sonuna kadar geldiğinizde birçok duyguyu aynı anda yaşayacağınız bir bölüm olmuş 😯

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merhaba değerli Gerçek Kesit tutkunları. Yine kazaklarımızın kolları ıslanmış da üstümüzü değiştirmemiz imkansızmış gibi bir bölümle karşınızdayız. Bu bölümümüzün adı gördüğünüz gibi PİSLİK ama bence "ŞRFSZ O.Ç." olsa daha bir hakkını verirmiş. Buyurun geçelim...

Büronun kapısından adeta rock star gibi giren bu sarışın gitar solonun adı Metin. Kendisi inşaat, müteahhitlik, arsa alım satım, rent a car ve turizm A.Ş.'nin başı. İşinin fıtratı gereği de uçan kuşa borcu var bittabii...

Çoluğunun çocuğunun rızkını file çorap ve jartiyerle yemeyi alışkanlık haline getiren Metin'in bir de Arzu diye sevgilisi var. Arzu bunu iliğine, kemiğine kadar sömürerek SGK primlerimi tamamlıyor. Evine haciz gelen Metin, sevgilisinin "canım sıkıldı, kredi kartını ver de alışveriş yapak" talebini tükürükleri akarak onaylıyor.

Bu da Çiğdem ve dünya ızdırabı kocası Kemal. Çiğdem'in yün örecek elleri her gün ekmek derdinde çünkü hımbıl kocası bir takım sebeplerden dolayı çalışmıyor; sadece yeryüzünde karbondioksit salınımı yapmakla görevli.

Metin hoşafı, eve icra getirttiği için hanımıyla başka bir yere taşınmak zorunda kalıyor. Evet, bu şerefsiz aynı zamanda evli doğru bildiniz. Katalitik sobanın olduğu evde mutluluk olmaz, bunu bilmeniz lazım. Şu salonun atmosferi insanın böğür kısmına manda yavrusu gibi oturuyor işte gördüğünüz gibi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Az evvel dünya ızdırabı kocasıyla da tanışmış olduğunuz Çiğdem, Sapık Metin'in yeni komşusu maalesef. Çiğdem insan evladı olduğu için yeni komşularına tanışmaya gidiyor. Neyse ki Metin haysiyetsizi evde yok. Hanım kadınlar hoş geldin, beş gittin, adınız, soyadınız, ok, bye diyip ayrılıyorlar.

Bir gün Çiğdem apartmandan çıkarken Çiğdem'i Sapık Metin görüyor. Görmek demeyelim buna, döl yatağına hidroelektrik santrali kuruluyor diyelim. Öyle bir bakıyor ki kadına, hormonları paçalarından akıyor şerefsizin.

Bak sadece deminki görmeden bahsediyorum yemin olsun. Şu tipsizin büründüğü şekle bakar mısınız? Uykuları falan kaçıyor bak, aynen böyle! Bu arada güneşi bıyıklarına nasıl sığdırın Metin? Sadece soruyorum...

"Sapıklık ciddi bir iştir" diye düşünen Metin, takım elbisesiyle başlıyor Çiğdem'i takip etmeye. Biliyorsunuz takım elbise, tacizcilerin pisliklerini hukuk karşısında bile hafifleten sahte bir kamuflajdır!

Çiğdem, mesai arkadaşı Gülay'la ofiste fal bakarken birden içeri çiçekçi geliyor ve hıyar gibi bir gül kutusu uzatıyor Çiğdem'e. İsimsiz çiçeğin üstündeki notta "Senin yanında sönük kalır ay" yazıyor. O notun sonunda "Hayırlı cumalar" yazsaydı çok daha anlamlı olurdu inanın. Çiğdem, sünepe kocasının böyle incelikler yapmayacağını bildiğinden çok emin olduğu için şaşırıyor isimsiz çiçeğe; çok haklı!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Apartman hayatının en kıl sosyal hayat kurallarından biri de komşularımıza oturmaya gitmektir. Çiğdem ve uyuz kocası da Metingil'e "hayırlı olsun" oturmasına gidiyor ama Çiğdem'in kocası oturmanın dozunu hiç ayarlayamıyor görmüş olduğunuz gibi. Bu arada kendini Ali Koç sanan Sarı Tutku, şöyle inşaat yaptık, efendim böyle fayans döşedik diye başlıyor hava atmalara.

Çiğdem petibörlü, çaylı ev oturmasından sonra ertesi gün yine iş yerine gidiyor. İçeri girer girmez "Yine mi güzeliz yine mi çiçek?" diyor çünkü aynı kazulet çiçekten bir tane daha gelmiş. Metin sen estetik yoksunu, hayvansı bir bireysin!

"Bir kadını tavlamanın en güzel yolu hediye almaktır" diye konuşa konuşa yola çıkan Metin, mahallenin yerel kotçusuna gidiyor. Biz de zamanında lisede sözlendiğimiz kişilere Leke Jeans'den kazak alırdık ama bu salak her şeyi yanlış bildiği için geriden geliyor gördüğünüz gibi. Tam bir angut, tam bir davar!

Şu adamdaki cesareti gördükçe dalağınızın titrediğini hissedebiliyorum sevgili arkadaşlar. Sapık Metin, Çiğdem'in kapısını çalıp aldığı hediyeyi vermeye çalışıyor. Çiğdem çok minnoş bir hareketle poşeti Metin'in kafasına geçiriyor. Keşke gö... Neyse, bi şey demiyorum.

Angutlar Başkanı Metin, bu reddediliş karşısında nedense daha da gaza geliyor çünkü medeniyetsiz hayvanlar genelde böyle yapar. Bir Parta Kulesi üstünde arkadaşına "Çiğdem sevecek ulan beni!" diye anlatıyor. Anlat anlat, göreceksin ebenin telkarisini birazdan!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Araya giriyorum da Allah affetsin, şununla da ömür geçmez yani. Yavrumuza sıcak bir yuva bulup sahiplendirmek istiyoruz, ilgilenenler lütfen DM'den ulaşsın!

Eve pilot olarak arkadaşı tarafından paketlenen Metin, bir tanecik eşi tarafından sevgiyle karşılanıyor. "Bir gün de evinde iç, bir gün de benimle gez it herif!" sözcükleriyle altın damla kolonyası kokulu yatağına yatırılıyor Metin.

Karısı buna "Beraber gezelim" dedi ya, Metin'in beraber kavramı "Çiğdemgil de gelsin o zaman, canım komşularım" şeklinde. Neyse bunlar mangala gidiyorlar. Metin "Kemal'ciğim ne yiyelim yauuv? Sucuk var, köfte var, pirzola var karar ver" diyor. Kemal işsiz olduğu için bu söz ona cennetin müjdelenmesi gibi geliyor ve aklını yitiriyor proteinsiz.

Kemal içerden sucuk seçmeye gidiyor, artık o yarın gelir herhalde. Büyük ihtimalle düştü bayıldı sevinçten zaten. Metin'in karısı da "çişe sıkıştım" diye kalkıyor, bunlar kalıyorlar mı baş başa? Metin başlıyor Çiğdem'i sıkıştırmaya, "yarın ofise gel" diyor. Çiğdem sen de ne gidiyon şununla mangala falan acaba?

Çiğdem rezillik çıkmasın diye gidiyor Metin'in müteahhitlik ve rent a car ofisine. Bu arada Metin, illegal sevgilisi Arzu'yu "Sen eve git bir tanem" diye postalıyor. Metin Çiğdem'i "Ben kudurdum, ben sapıttım. Benim olacaksın!" diye karşılıyor. Keşke dün mangalda senin şeyini pişirselerdi pis herif!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Evde şöyle bi şey var ve bunu ciddiye almak zorundasın. Sınava bakar mısınız sevgili dostlar? Şu hareketlere bir bakın ya, valla çekilecek dert değil!

Kemal'den gizlice bir doku alıp laboratuvara götürmek lazım "Bu adamın insanlığa ve doğaya nasıl bir katkısı var, incelenmesini talep ediyorum" notunu iliştirip. Bu salak gidiyor, Metin'den iş istiyor iyi mi? Metin de boka konan kara sinek gibi avuçlarını ovuşturuyor, "Oh" diyor, "Her şey daha kolay olacak" Sizin sıfatınıza mandalar sıçsın. (Özür dilerim, buraya gelene kadar sinirlerim yıprandı biraz)

Kemal eve bi geliyor ki zurna! Çiğdem "Bi daha o adamla görüşmeni istemiyorum Hello Kitty, anlaşıldı mı?" diyor. Kemal ne dese beğenirsiniz? "Kankam hakkında doğru konuş, hem o bugün bana para virdi" diyor. Sen tam bir Şabansın Kemal, artık bu kesin!

Ertesi gün Çiğdem işe giderken Sapık Metin kadını apartman boşluğunda yakalıyor ve üstüne atlıyor. Komşular da artık ne kadar şerefsizse bir tanesi bile kapıya çıkmıyor. Varsa yoksa kısır yapsınlar, balkondan halı çırpsınlar.

Apartmanda yaşanan boğuşmadan sonra Metin'in son hali ekteki gibidir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

O sarı bıyıklar o güzel eşeklere binip başka bir aleme doğru yola çıkıyor...

O beyaz çoraplar ise atmosferimize her geçen gün biraz daha zarar vermeye devam ediyor ve sahibinin ıspanak gibi yaşayan vücudunu terk edip ayrı eve çıkmaya hazırlanıyor...

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
508
298
53
34
11
8
6
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Samoa Tiger

"Biliyorsunuz takım elbise, tacizcilerin pisliklerini hukuk karşısında bile hafifleten sahte bir kamuflajdır!" bu cümleyi ayağa kalkıp alkışladım editör.

Gizem

Gerçek kesit hergün gelsin yaaa okurken heycanlanıyorum :d

Bulgurella

Eda kız valla senle harika dedikodu yapılır nolur kankam ol :)