Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Kocasından Sıkılıp Kendine Fakbadi Yapan Ebru'nun Aşırı Cesur Aşk Hayatıyla Sarsılacaksınız

etiket Gerçek Kesit: Kocasından Sıkılıp Kendine Fakbadi Yapan Ebru'nun Aşırı Cesur Aşk Hayatıyla Sarsılacaksınız

Eda Aytekin
16.10.2019 - 13:01 Son Güncelleme: 16.10.2019 - 19:38

Bu bölüm yine Sarı Bıyık mağdur oldu ama Kaleci Saçlı Adam da şaşırttı 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Merhaba değerli Gerçek Kesit tutkunları. Yine vücudumuzun en ince yerinden ısıran sivri sinek kabartısı gibi bir bölümle karşınızdayız. Bu bölümümüzün adı SONUN BAŞLANGICI... Felsefe yapacak vaktimiz yok, hemen bölüme geçmemiz lazım.

2. Bu mutluluktan bulutların üstünde uçan kadın Ebru. Kendisi tahmin edebileceğiniz gibi evli ve mutsuz çünkü kocasının banyo leğeninden bir farkı yok. Bunu da 5 yıl sonra fark etmiş kadıncağız. Bu farkındalık yüzünden de sigara tiryakisi olmuş, yazık!

3. Sarı banyo leğenimizin adı da Murat. Kafayı işle güçle öyle bozmuş ki eve gelir gelmez ortaokuldan kalma masa lambasıyla birlikte dosyalara bakıyor. Dosyada da kesin zımbalanmış taksi fişi ve personel yemeği için BİM'den alınmış yoğurt, ekmek fişleri falan vardır.

4. Murat gerçekten de geçmişiyle yaşayan bir insan çünkü görmüş olduğunuz eşofman da aynen masa lambası gibi ortaokuldaki beden eğitimi dersinden kalmış. Yatağa şu şekilde giren bir insandan çılgın dakikalar beklemek hata olurdu zaten. Maalesef Ebru da bizim gibi bu acı gerçekle karşı karşıya. Bize ne gerçi, biz mi giriyoz yatağa?

5. Murat, ofis arkadaşı Ercan'a karısıyla olan sorunlarını ve evliliğinin iyi gitmediğini anlatırken ampır ampır konuşmayı seven Ercan "Abi bunların hepsi nankör zaten ya, salla" diyor. Babandır nankör lan Ercan? Sana mı kaldı analiz yapmak!

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ebru sürekli olarak leğen kocasının kendisiyle ilgilenmediğinden ve evde çok sıkıldığından şikayet ediyor. Bunun üzerine Murat "nasılsa hesap ödemeyecez, karı kız da yok" diyerek eşini akşamki şirket yemeğine davet ediyor. Ebru da "Senin salak iş arkadaşlarınla vakit geçirmek istemiyorum. Yok mu itfaiyeci kostümlü striptizcili ortam?" diyerek teklifi refüze ediyor.

7. Murat yine eve iş getirdiği bir gün Ebru yanına gidiyor ve diyor ki "Bak sen bana hep bir şeylerle ilgilen diyordun ya, ben de kitap yazmaya başladım" diyor. Murat kitabı eline alıp "AHAHA SALAK, SENİN NEYİNE KİTAP YAZMAK?" diyor. Bak bak öküze bak! Heves bükücü hayvan seni!

8. Bir gece önce yaşanan bu olayı Murat gidip hemen iş arkadaşı Ercan'a yetiştiriyor ve karısıyla dalga geçiyor. Ercan'ın ne kadar ampır ampır konuştuğunu az evvel söylemiştim. Yine o üstün yeteneği ile "Kadın dediğin güne gider, çay içer. Kitap yazmak ne ya ahaha?" diyor. Vizyonsuz köpekler sizi, ne anlarsınız siz!

9. Ebru bir gün evde otururken yeni taşınan karşı komşusu Seda geliyor. Seda daha önce iki kere evlendiğini, ilk kocasının geberip gittiğini, diğerinin de bir türlü ölmediğini ve mecburen boşandığını anlatıyor. Bu arada "erkekler aldatır Ebru'cum, hele evlilerse..." şeklinde zehrini bırakıp geri çekiliyor. Seda'nın tarantula bir yapısı var.

10. Ebru, Seda'nın verdiği gereksiz bilgi sayesinde manyağa bağlıyor ve başlıyor kocasının kıyafetlerini koklamaya. First Class parfüm ve Tekel 2000 dumanıyla karışık kokuşmuş kıyafetlerde hiçbir dişinin izine rastlamasa da manyaklık hemen öyle geçen bir şey değil, takıyor bunu kafasına. Halbuki o zaman Instagram olsaydı Ebru stalk yaparken zevkten kudurabilirdi...

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Genç çiftimiz bir gün evde otururlarken Ebru, Murat'a "Beni hiç aldattın mı lan doğru söyle?" diyor. Ahh Ebru'cum, dünyada doğru cevabı alamayacağın en gerizekalı soruyu nerden bulup çıkardın vallahi tebrikler. Murat bu soruya "Heee aldattım ya, beş tane de metresim var üstelik. Te Allamm!" diyor. Yazık ya içi çekmiş besbelli...

12. Ebru sarkazmdan ve ironiden anlamayan bir birey. "Ben" diyor, "bu Murat öküzünden" diyor, "intikam alırım" diyor, "boynuzu da takarım arkadaş!" diyor. Liseden arkadaşı Cüneyt'le buluşan Ebru "Merhaba Cüneyt nasılsın? Bu arada kocamdan çok sıkıldım. Ben bir çay rica ediciiiim" diyor.

13. Şu seksi beyaz atlete kim karşı koyabilir sorarım size? Ebru koyuyor... Pembe geceliğiyle doğrulduğu yatağından kalkıp "İğreniyorum senden" diyor kocasına. Bu ne güzel bir günaydın kız Ebru? Murat "O zaman boşan" diyor. Ebru'nun tarihe geçmesi gereken repliği aynen şöyle oluyor: "NE BOŞANCAM LAN KIMIL ZARARLISI! SENİN GİBİ ENAYİYİ NERDE BULCAM Bİ DAHA? PARANI YİYORUM İŞTE ÇATIR ÇATIR" diyor. Aynen böyle valla!

14. Ebru'nun dürüstlüğü gerçekten sırtımda kulunç yaptı bu bölüm sevgili arkadaşlar. Cüneyt'le buluştuğu bir gün adama dönüp "Ben aslında seninle fakbadi olacaktım ama olay ilişkiye döndü biliyon" diyor. Cüneyt de apayrı bir sümük gerçekten, Ebru'ya diyor ki "Dürüstlüğün beni azdırıyor bir tanem, saygı duydum. Kocanı boşayıp beni al o zaman?"

15. Bu yavşak Ercan her yerden çıkıyor, yine çıktı. Murat'a "Kankiletto, yenge Cüneyt diye biriyle fakbadi olmuş, bilgin olsun" diyor. Murat "Siee lan, Ebru yapmaz öyle şey" diyor. Eee, sarkastik olmasaydın da seninle yapaydı o zaman Murat Efendi?

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Murat eve döndüğünde Ebru "Bana bak, senin artık modelin eskidi. Takas etcem seni, bilgin olsun" diyor. Murat "Kimlen takas etcen beni? Yoksa Cüneyt X Plus denen şerefsizle mi?" diyor. Ebru yine olanca dürüstlüğüyle "Ohh be, benim söylememe gerek kalmadı öğrendiysen" diyor. Bu noktadan sonra evde kıyametler kopuyor ve çiftimiz yeni projeler üstünde çalışmak üzere yollarını ayırıyorlar. Bakın sonra neler oluyor?

17. Ebru, Miami'de havuzlu bir teras tutuyor ve Rihanna, Ariana Grande, Kim Kardashian'ın kocası gibi rap yıldızlarıyla dejenere partiler yaparak huzuru buluyor.

17. Ebru, Miami'de havuzlu bir teras tutuyor ve Rihanna, Ariana Grande, Kim Kardashian'ın kocası gibi rap yıldızlarıyla dejenere partiler yaparak huzuru buluyor.

18. Murat ve iş arkadaşı Ercan nihayet birbirlerine açılıyor ve birlikte ev tutuyor. Şu an taşıyıcı anne arayışındalar, ebeveyn olmaya hazırlanıyorlar.

18. Murat ve iş arkadaşı Ercan nihayet birbirlerine açılıyor ve birlikte ev tutuyor. Şu an taşıyıcı anne arayışındalar, ebeveyn olmaya hazırlanıyorlar.

19. Cüneyt kullanıldığı için sapıtmış vaziyette. Instagram hesabından "Her insan kendine yakışanı yapar çünkü KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR" gibi atarlı sözler paylaşıyor, hesabı herkese açık!

19. Cüneyt kullanıldığı için sapıtmış vaziyette. Instagram hesabından "Her insan kendine yakışanı yapar çünkü KALİTE ASLA TESADÜF DEĞİLDİR" gibi atarlı sözler paylaşıyor, hesabı herkese açık!
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
779
145
73
22
19
18
13
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?