Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Karısı Aynur Tarafından Hunharca Aldatılan Sarı Bıyık Hakan'ın Dram Dolu Evliliği

Gerçek Kesit: Karısı Aynur Tarafından Hunharca Aldatılan Sarı Bıyık Hakan'ın Dram Dolu Evliliği

Eda Aytekin
07.04.2022 - 16:52 Son Güncelleme: 08.04.2022 - 12:07

Çok istedik, çok özledik. Sonunda Gerçek Kesit bölüm analizleri yeniden bizlerin kafalarınıı yakmak için geri döndü. Kurban olduğumuz Sarı Bıyık'ı bir kez daha ihanetin içerisindeki mağdur olarak göreceğimiz yeni bölüm için buyurun...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merhaba değerli Gerçek Kesit tutkunları. Uzun bir aradan sonra burnumuzdan sinüslerimize kadar girip bizi gıdıklayan polenler gibi bir bölümle karşınızdayız. Bölümümüzün adı ÇILDIRTAN AYRILIK ama biz ona kısaca FAKİR ADAMI SADECE ANASI SEVER diyeceğiz.

İŞTE GELİYOR SARI HAREKAAAT! Yürüyüşüyle alemi hasta eden, kurt bakışlı, güllaç yürekli bu çıtırın adı Hakan. Kendisi özel bir sektörde kadrolu fakir. Aslında bir yerde çalışıyor ama derdini anlatacak kadar para kazanıyor. Niye öyle dediğimi birazdan anlayacaksınız.

Bu metalci görünümlü ev kızının adı da Aynur. Anasıgil Aynur'u Okan diye zengin bi çocukla evlendirmek istiyor. Hafazanallah, kızları nikahsız bir şekilde kendini fakire elletmesin, elletecekse zengin ve resmi nikahlı birisine elletsin derdindeler.

Metalci Aynur'un korteksi gelişmediği için annesigilin büyük bir hediye olarak paketleyip verdiği Okan'la evlenmek istemiyor. Çünkü kalp her zaman serseriye atar dostlar, o serseri de işte Sarı Bıyık. Bugün annemgil bana zengin birini bulduk dese, "önce Instagram'dan bir bakayım" bile demem. Aynur işte öyle bi mal!

Neyse Hakan diyor ki "Bak kızım, annengil seni bana vermez biliyon. Biz en iyisi kaçalım. Ordan da Haluk Levent konserine gideriz". Aynur da "Fakirsin makirsin ama kafan benden iyi çalışıyo. Sad but true yeaaah! diyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bunlar bok varmış gibi evleniyorlar. Pijamasının umutsuzluğundan gördüğünüz üzere Aynur sefil bir hayatın prensesi oluyor. Buzdolabını orman meyveleri ve papaya bulmak umuduyla açan Aynur, yarısı açıkta kalıp sararan Muratbey örgü peynirini görünce Okan'la evlenmediğine bir kere daha pişman oluyor.

Zengin parasıyla, fakir şeyiyle oynarmış derler dostlar. Doğru... Neden doğru? Daha karnını doyuramayan bu iki şapşal, üstüne bir de iki çocuk yapmasın mı? Yapsın. Bebeler neyin içine düştüklerinden haberdar olmadan sınıftaki askıya gocuklarını asıyorlar her Allah'ın günü.

Şu Scottish ve Tekir kırmasının çaresiz bakışlarına bir bakar mısınız? Minnoş Hakan'ımıza yeni bir yuva arıyoruz çünkü patronu onu işten kovdu. Böyle olunca eski metalci Aynur bir muhasebecinin yanında işe başlamak zorunda kaldı. Bu çiş eğitimli yavru da evde çocuklarla koltukları tırmalıyor artık.

İşe başlayan tabii sadece Aynur değil. Aynur'un hormonları da artık SGK'lı... Östrojenini çekmecedeki sümenin arasına sıkıştıran Aynur, yan masadaki hijyene ve seviyeye önem veren adamla flörtleşmeye başlıyor. Adam 40 yaşını geçtiği halde annesiyle yaşıyor ve beyaz donları dahil baklavalı çoraplarını hala annesi alıyor.

Bi de bunların yanında tüm olan bitene şahit olan sevimsiz bi adam var. Böyle adamlar "ayıptır yauv, yapmayın!" deyip "lan keşke onların yerinde ben olsam" diye iç geçiren sinsi tiplerdir dostlar. Her devlet dairesinde bi tane böyle sapık mutlaka görürsünüz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Aynur noter tasdikli belgelerin huzurunda flörtleşirken, Hakan bulaşığı yıkayıp sarı bezi lavaboya katladıktan sonra evde yorgunluk birası içiyor. O kadar içtikten sonra gece "yav bu niye öyle oldu bu sefer?" diye kendine soracağından henüz haberdar değil.

Herkes Aynur'u önlü arkalı fotokopi çekiyor sandığı saatlerde, o doludizgin Metallica dinlediği günlere dönüyor. Şu adamın gömleğinin ütüsünden çizgisine kadar, yaşanacak şeyleri hayal etmek o kadar da zor değil...

Aynur tabii flört zehrini aldı. Artık Hakan'ın mıymıy koca rolü onu mümkün değil kesmez. Zaten gece de bi işe yaradığı yok biliyorsunuz. Aynur iyice başlıyor mu buna köle gibi davranmaya? "Ben arkadaşlarla Kurban konserine gidiyorum gerizekalı, sen de ben gelene kadar kenarda ölürsen sevinirim" diyor. Adam resmen yuvarlak paspas oldu dış kapının önünde...

Hareketlere bak ya, tam bir Queen. Ofisteki manitasının yanına gider gitmez yanaktan bir makas alıp "Naber yavru? Bi davul solo dinleyelim mi konser kaydından. Ne diyon?" diyor. Metal seven kötü olur mu hiç...

Hakan'ın seme genlerinden arınmış abisi Murat, bir şeylerin ters gittiğini fark ediyor. Mutsuzluktan ölen kardeşinin ve eşinin evine gidip "Çocuklar, yarın sizi denize götüreyim de havanız değişsin. Hakan sen de alevli Burn şortunu yanına al aslanım" diyor. Bok gibi giden bir evliliği kurtarmaya çalışan aile büyüğü kadar çok az gereksiz şey vardır bu dünyada...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Deniz diye geldikleri yer aha burası. Emeklilerin okey oynadığı, uykusu gelen çocukların sandalye birleştirilerek uyutulduğu bir çay bahçesi burası. Aynur'a tabii iyice fenalık basıyor bu orta direk hayat zevklerinden. Bir ilişkinin düzeleceği varsa da düzelmez şu ortamda.

Aynur'a o kadar fenalık basıyor ki, gazozundan bir yudum aldıktan sonra kaynına DU HAST diye bağırmaya başlıyor. Murat "buna cinler musallat olmuş, hocaya gidelim" diye bir öneri getirecekken Aynur bu sefer daha yüksek desibelden DU HAST MICH GEFRAGT diye bağırmaya başlıyor. Çok acı bir durum bu dostlar...

Evlilikleri artık bir kanalizasyon çukuruna dönen çift, denize falan girmeden evlerine dönüyorlar. Bu arada Aynur tam bir hizmet bağımlısı gibi koşa koşa ofise gidiyor tabii. Kendine fuckbuddy olarak seçtiği SGK'lıya "Eee? Peki hiç fotokopi makinasının üstünde denedin mi?" şeklinde sorular sorarak cilveleşiyor. Adamın hayal dünyası Hello Kitty gibi pembeleşiyor bir anda...

Bunlar tam yerleri viledayla kurulamak üzereyken içeri Hakan giriyor. "Noluyor burda kardeşim? Bu faks makinesi neden çalışmıyor?" diye haykıran Hakan'a "Faks makinesi neymiş vasıfsız herif. Biz burda elektronik imzayla iş yaparız" çıkışı Aynur'un fakbadisinden geliyor.

Teknolojinin bu kadar geliştiğinden haberdar olmayışıyla hayıflanan Hakan, evde kendini alkole veriyor. Fakirliği ve iktidarsızlığı da üzüntüsüne eklenince kadehlerin ardı arkası kesilmiyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Her şeye rağmen manuel sisteme olan inancını diri tutan Hakan başlıyor el yazısıyla bir şeyler karalamaya. Aynur'un kendisine yaptığı mobbing ve ghosting'i bir hattat gibi satırlarına işliyor. O sırada Aynur idari işlerde lovebombing'le meşgul.

Bütün bu olanlardan sonra da evet maalesef ağlayarak... Ne varsa kendinde var işte, kimseye muhtaç olmayacan.

Ve bakın neler oluyor? Hakan bu dünyada olan gelişmelere ayak uyduramayacağını anladığı için başka bir evrende sosyal medya hesabı açmaya karar veriyor. Kullanıcı adı: sarıtekir31

Aynur yanındaki SGK'lıdan sıkılıp metalciliğin de vermiş olduğu sert duruşla sahibelik sektörüne giriş yapıyor. Kendisine internette Unforgiven Aynur olarak denk gelirsiniz belki, belli mi olur...

Bu içerikler de ilginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
79
32
20
6
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın