Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Karantinada Çeşitli Fanteziler Yaptıkları İçin Başlarına Büyük Bir Bela Alan Temaslı Çift

etiket Gerçek Kesit: Karantinada Çeşitli Fanteziler Yaptıkları İçin Başlarına Büyük Bir Bela Alan Temaslı Çift

Eda Aytekin
22.03.2020 - 17:10 Son Güncelleme: 23.03.2020 - 13:55

Coşkun'un evi gerçek bir karantina ortamıymış yalnız... 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merhaba değerli Gerçek Kesit tutkunları. Bu ay yine sizlerle vücudumuza değen eldivensiz bir el gibi hissettiren bölümümüzle karşınızdayız. Bölümümüz adı KÜRTAJ ama biz ona KORONALI YARİM diyeceğiz. Buyurun geçelim...

Bu görmüş olduğunuz tek kale saçlı adamın adı Coşkun. Bir insan gerçekten ancak bu kadar Coşkun olabilirdi dediğinizi duyar gibiyim, ben de görünce öyle dedim. O bakışlar Kabotaj Bayramında uzaktan geçen gemilere atılmıyor çünkü tahmin edersiniz...

Coşkun, bir kural yıkıcı olduğu için sosyal izolasyon tedbirini hiçe sayıyor çünkü kendisi tamamen hormonlarının yönetiminde bir insan. Aynı çay bahçesinde yalnız başına oturan Elif'e gidip "Tehlikeyi sever misiniz? Açıkçası ben bir adrenalin bağımlısıyım" diyerek elini uzatıyor ve tokalaşıyorlar. Elif kendisi gibi çılgın birisiyle tanıştığına çok memnun.

Bu tanışmanın ardından evine dönen Elif, annesinin "Kızım ellerini yıkadın mı?" uyarısıyla çılgına dönüyor. Annesine "Yaşlı olan sensin, bana bi şey olmaz" diye çıkışıyor ve yıkamadığı ellerini zigon sehpaya, televizyon ünitesine ve annesinin "Emine Beder'le Afiyet Olsun" yemek kitabına sürüyor.

Bir sonraki gün Elif, annesigile yeterli oranda virüs bulaştırmadığını düşünüp yeniden sokağa çıkıyor. Coşkun'la eldivensiz ve maskesiz bir şekilde yakın temas işini bir adım öteye götürmek, onun adrenalini daha da yukarı taşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Coşkun, Elif'e "Dışarılar çok tehlikeli, evde karantinaya girelim mi seninle? Mukus yoluyla virüs saçalım mı birbirimize? Ne diyon?" teklifinde bulunuyor. Elif bu teklif karşısında edilgen kalıyor, "Ay bayılırım klinik vakalara" diyerek veriyor karşılığı.

Temas noktasından ayrılıp evine gelen Elif, anne ve babasına "Eee, ateşiniz falan çıkmadı mı daha?" diye soruyor. Beklediği olumlu yanıtı alamayınca "Kuru öksürük de mi yok?" diye ısrarını sürdürüyor. Ailesinin "Yok ya iyiyiz biz" cevabı sonrası "ALLAH BELANIZI VERSİN YA ÖFF" diyerek sinirleniyor ve oturduğu yerden doğruluyor. Havalara bak, bu kız adeta Cardi B.

80'lerin diskoteklerinden çıkmış gibi görünen bu önemsiz çiftimiz de Esra ve Ali. Kendileri Sağlık Bakanlığı tarafından Mareşal nişanı verilecek kadar izole ve bir o kadar sıkıcı bir çift. Esra, Cardi B'nin komşusu. Esra, Cardi B'nin düzenliği havuzlu, striptizcili dejenere partisine katılmadığı için Cardi B ondan nefret ediyor.

Cardi B (aka Elif), Coşkun'la çılgın karantina günlerine dolu dizgin devam ediyor. Her karantinada "maske çıkarma fantazisi", "partnerin üstüne öksürme" ve "steril edilmeyen ellerle taocu poziyonlar" gibi yeni deneyimler yaşıyorlar. Korunmak onların kitabında yok!

Bir gün Elif evdeyken aniden tuhaf semptomlar göstermeye başlıyor. Ateşi zaten hiç inmediği için bu belirtiyi değerlendiremiyor ama afedersiniz cırcır olduğu için de bir miktar canı sıkılıyor. İşin içine bir de kusma eklenince "Allah Allah, bana bi şey dokundu herhalde?" gibi başıboş bir düşünceye salıyor kendini. Bi düşün bakalım, ne dokundu acaba???

İçeriğin Devamı Aşağıda

O sırada Coşkun sevgilisini arayıp "Kızım karantinada seni bekliyorum, bugün solunum fantezisi yapacaktık?" diyor. Cardi B, kendisine ne olduğunu anlamadığını, halbuki o kadar da kelle paça içtiğini, galiba çorbanın yanında gelen Antep biberinin kendisine dokunduğunu anlatıyor Coşkun'a.

Bu arada aşırı sıkıcı çiftimiz Esra ve Ali, çay bahçesinde masalarının etrafına çektikleri şeritle sosyal mesafelerini koruyarak güzel günlerden ve Zuhal Topal'ın programındaki kaynanalardan bahsediyorlar. Dümdüz ve hijyenik hayat diye buna derim...

Cardi B, bir gün apartmanın önündeyken Esra ile karşılaşıyor. "Bu cuma Nicki Minaj'ın evinde toplanıyoruz, güzel ortam var. Gelecek misin?" diyor. Esra bu teklifi "Sizi bi koli hijyenik solüsyon ile yıkasam yine de steril edemem, kusura bakma" diyerek refüze ediyor.

Elif, sevgilisi Coşkun'la yine karantinaya girdiği bir gün artık emin olduğu şeyi paylaşıyor ve diyor ki: "Coşkun... ben... şey... evet galiba Korona oldum" diyor. Coşkun bunu fantezi öncesi kirli konuşma sandığı için "Ouuvvv" diyor. Cardi B ısrar ediyor, "Acilen hastanede test yaptırmamız lazım" diyor.

Bu arada Esra ve Ali daha da sıkıcı olmak için nişanlanıyorlar. "Evdeki beyaz eşyalarda virüs olabilir, atalım bunları" diyerek yenilerini almak için bir dükkana giriyorlar. Ali nişanlısına dönerek "Madem bu kadar mükemmeliz, neden Dyson almıyoruz?" diye soruyor. Esra sıkıcı bi insan olmanın mükafatını işte bu kusursuz hayatla sonuna kadar görüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Beri yandan Cardi B, adrenalin dolu günlerinin karşılığını Korona olarak alıyor. Sık sık anne ve babasını yanına çağırarak "Bi gelsenize bi şey diycem" diyerek suratlarına hohluyor ve parmaklarını ebeveynlerinin ağzına sokuyor.

Coşkun, sevgilisine Korona test kiti bulabilmek için her kapıyı çalıyor. En son Şehir Hastaneleri'nde görev yapan hasta bakıcı tanıdığını araya sokup yardım istiyor. Fakat "Daha yeni Amerika'ya virdik onları ya, keşke dün geleydin" cevabını alıyor.

Cardi B Elif, özgürlüğüne giden yolu ailesinin tıkadığını düşündüğü için bütün çorap, çamaşır, yemeni, patik ne varsa hepsine elliyor. Hayatımda ilk defa yürüyen bir virüs görüyorum bu kadın sayesinde...

Gün geçtikçe dünyanın en zararlı ikilisi olan Elif ve Coşkun, test kitini bulmak için daha da panikliyor. Çünkü artık Elif'in hastalığı ayyuka çıkacak durumda. Kah sirkeli suyla gargara yapıyorlar, kah arap sabunu yutuyorlar... En son akıllarına kendileri kadar gerizekalı bir plan geliyor.

Korona test kitini Amerika'dan getirtmek için paraya ihtiyacı olduğuna karar veren ikili, yeni nişanlanan Esra'yı eve davet ediyor. Amaç, kızın ilerde ev kredisi için peşinata sayacağı takılarını çalmak. Cardi B "Sana bi mojito yapayım mı?" diye soruyor misafirine. Esra "Yok ama varsa bi soğuk ayranın içerim" diyor. Ruhumu sıktı bu kız benim ya!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mutfakta saklanan Coşkun "Ne Ayran mı? Bu kadarı da fazla artık!" diyerek salona çıkıyor. Cardi B Elif ise "Şunun kollarını güzelce yalayayım da virüs iyicene geçsin" diyerek kıza zombi gibi saldırıyor. Evde gerçekten kalitesiz bilimkurgu filmlerini aratmayan saçma bir ortam var. Coşkun'la Elif'in yediği boklar sonucu bakın neler oluyor?

Esra, Dyson süpürgesini bir kere bile çalıştıramadan yer yüzüne veda ediyor...

Cardi B Elif, Amerika'nın maaş + SGK teklifiyle biyolojik savaş yönetimi, daire başkanlığı görevine getiriliyor.

Coşkun, sürekli gittiği çay bahçesinde yaşlıları kovalayarak kötü günleri atlatmaya çalışıyor...

Siz Coşkun ve Elif gibi olmayın, EVDE KALIN! ❤️

Daha fazlası burada da var

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
314
123
112
27
16
12
7
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
DoctorWhat

corona edisyonunu sevmedim, içimiz dışımız corona zaten orijinal versiyonunu sal bize reis kurbanın olalım

Fak yu ol

Önceden gülmekten işerken şimdi gülümseyemiyorum bile. Son 2-3 bölümdür komik değil mi bana mı öyle geliyor. Diğer okuyuculardan yorum isteyeceğim ben de.

Rendan34

Kalitesi hala aynı. Sadece bizler artık doyum noktasına ulaştığımızdan eskisi gibi gülemiyoruz.

Pasif Kullanıcı

Dusun bakalim ne dokunmus olabilir Cardi B?😂 Sihirli bir degnek dokunmus olabilir:)