Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: Ev Sahibinin Kızıyla Tutkulu Bir Aşk Yaşadıktan Sonra Hayvanlığı Ortaya Çıkan Kiracı

etiket Gerçek Kesit: Ev Sahibinin Kızıyla Tutkulu Bir Aşk Yaşadıktan Sonra Hayvanlığı Ortaya Çıkan Kiracı

Ah be Sarı Bıyık, bir gün de bizi şaşırt be! 😂

İçeriğin Devamı Aşağıda

Merhaba değerli Gerçek Kesit tutkunları. Bu ay yine mutlu yaz gecelerini zehire çeviren sivrisinek ısırığı gibi bir bölümle karşınızdayız. Bölümümüzün adı KİRACI ama BİR ŞEREFSİZİN GÜNLÜĞÜ olsa daha iyi olurmuş. Buyurun geçelim...

Evlerinin içinden gam ve kasavet akan bu aile, yukarıdaki boş dairenin sahibi. Ailemiz baba, kız, anne ve eşortman dahil 4 kişilik bir oluşum. Eve giren bu sarı kantaron yağının adı ise Recep.

Bu arada size Recep'in çıstaklı dünyasını gösterelim. "Lütfen mikrofon istemeyiniz" ve "Lütfen sahneye çıkmayınız" gibi uyarıların yer aldığı 58. Piyade Er Eğitim Tugayı gibi düğün salonunun işletmecisi olur kendisi.

Recep, bu ruhsuz ailenin üst kattaki evlerini tutmak istiyor. Aile babası depozito olarak üç tane eşofman takımı talep ediyor. Bu sırada Ailenin kızı Sevtap, "Ay ne gerizekalı şey bu ya, yenir bu şapşik!" diye arkası dönük gülüyor. Bakın o göz devirme hareketinin anlamı böyle bir şeydir.

Bu arada Sevtap'ın konuştuğu bir çocuk var, adı da Cemil. Cemil'in ilk bakışta sümük gibi bir adam olduğunu anlamak için insan sarrafı olmaya gerek yok. Babasının pantolon cebinden para çalıp kıza çay ısmarlayan bir adamdan ne beklersiniz ki zaten?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Recep ayısı bir gün ev sahibinin kapısını çalıyor ve diyor ki "Benim banyoda sızıntı var da, masraf çıkarsa bunu eşofmandan düşer miyiz?" Halbuki o sızıntı banyodan değil, kendisinden geliyor. Siz olsanız yer misiniz bu numarayı? Valla yersiniz, hiç kusura bakmayın.

Sevtap sıhhi tesisatçı olduğu için yukarı çıkıp sızıntıyı kontrol ediyor. "Derzlerin arasına beyaz alçı çekmek lazım. Bi de bu boruların galvanizli olanları çıktı şimdi, müteahhit ucuza kaçmış" diyor. Recep bir ustadan ne kadar etkilenebilirse o kadar etkileniyor işte o an!

Recep ertesi gün düğün salonunda kara kara düşünüyor. Bakın bu salon daha önce hiç bu kadar hüzünlü bir bireye ev sahipliği yapmadı. "Neyin var?" diyen arkadaşına "Bir sıhhi tesisatçıya vuruldum..." diyor.

Sevtap, alık sevgilisini "Sürekli çay içiyoruz dayılar gibi, Allah belanı versin!" diye oturdukları yerden kaldırıyor. Çocuk "Tamam o zaman aşko, Mek Danıs'a gidip çilekli milkşeyk içelim?" diye teklifte bulunacakken karşıdan bir çöl fırtınası yaklaşmaya başlıyor.

Recep "Aaa Sevtap Naber ya? Saçlarını mı boyattın sen? Biraz kat versen aslında çok hareketlenir. Hadi hep beraber çay içmeye gidelim" diyor. Sevtap'ın verdiği cevap, yanındaki sevgilisinin ölüm emri arkadaşlar: "Aaa uzun zamandır çay içmiyordum, valla ben günde en az bir demlik içmezsem kendime gelemiyorum. Hadi gidelim!" diyor. Bebe orda sizlere ömür aslında...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Recep "Eee delikanlı, sen ne iş yapıyorsun?" diyor, Cemil de "Baba parası yerim ben" diyor. Aslında arayıp da bulamadığımız bir kişisin sen Cemil: Hem zengin hem de gerizekalısın. Neyse... Sevtap "Recep Bey siz eve gidecekseniz ben de sizinle geleyim, ne de olsa komşuyuz. Cemil hadi sen de şurdan sigigit aslanım" diyor.

Bunlar Cemil'i sepetledikten sonra baş başa kalıyorlar. Recep "Ayıp oldu çocuğa" diyor. Sevtap da "Çok sızdırıyordu zaten, masrafı çok onun boşver" diyor ve bi dal şampiyonluk sigarası yakıyor.

Recep diyor ki "Gel sana bizim orda kola ısmarlıyım" Vaooov bu teklife kim hayır diyebilirdi ki zaten? "Sarı kola mı siyah kola mı?" diyor Recep. Sevtap siyahı seçiyor. "Arkadaşın da yakışıklıymış" diyor Recep kolanın verdiği yetkiye dayanarak. Sevtap "Yakışıklı da ben daha çok mature seviyorum" diye yapıştırıyor beyaz çimentoyu!

Sarı kantoron yağımız, evinde "siyah kola ve derz dolguları" ile ilgili varoluş sancıları çekmeye başlıyor tavana bakarak. Evin zemininde yine sızıntı oluşmaya başlıyor haliyle. Bu derde hangi ıslak zemin dayanır?

Bu arada Cemil, yavuklusunu arayıp önden bir İbrahim Erkal'dan "Canısı" isimli şarkıyı dinletiyor, ardından da buluşmayı teklif ediyor. Fakat önüne bir Alfa erkeği çıkan Sevtap, Cemil'in ne kadar kekremsi bir sünepe olduğunu fark ettiği için çocuğun suratına telefonu kapatıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu hüsranın ardından Cemil, Recep'in düğün salonunu basıyor ve "Sevtap'ı seviyorum, lütfen gider misiniz amca?" diyor. Bunu duyan Recep "Bas git lan, taso falan oyna sen!" diyor. Olaylar çirkinleşti arkadaşlar!

Bir pazar sabahı Sevtap annesigil evde yokken Recep'in evine önce kahvaltıya gidiyor. Ardından TRT 2'deki Viyana Filarmoni Orkestrası'nın konserini seyreden ikili, bu elit günü birer kadeh viskiyle taçlandırmaya karar veriyor. Dünyada viskinin hiçbir şekilde "birer kadeh" içilmediğinden haberdar değiller henüz.

"Kahvaltının mutlulukla bi ilgisi olmalı ama viskinin neyle bir ilgisi var acaba?" diyen ikilimiz, sorunun cevabını bulmak için konsepti değiştiriyorlar. Detayları tam göremesek de cevabı buldukları kesin. İsteyen herkese nasip olsun arkadaşlarım böyle bir pazar günü 🙏

Kafalar iyiyken herkes filozof, herkes dünyanın sırrını çözmüştür zaten anasını satayım. Mühim olan ayılınca da ne kadar düzgün durduğun, yanlış mıyım? Bu Recep şerefsizi, evde kalmak yerine düğün salonundaki ofisinde yatıp kalkmaya başlıyor. Çünkü Sevtap'ın her an zemin etüd için eve gelme ihtimali var. Kızdan köşe bucak kaçıyor. Senin ben cibilliyetini.... Püüüü adi adam!

Bir gün bu geribaş Recep evden temiz don, efendime söyleyeyim yün içlik gibi şeylerini almak için evine uğruyor. Tam o sırada kapıyı Sevtap çalıyor ve 10'luk İngiliz anahtarını ödünç istiyor Recep'ten. Hayvansı Recep, Sevtap'ı evden kovuyor, artık herhangi bir tesisat işine gerek duymadığını beyan ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bu refüze karşısında dağılıyor Sevtap. Annesine durumu anlatıyor ağlaya ağlaya. Annesi çeyizinden getirdiği takım çantasının eksik olduğunu eşi fark ederse çok büyük olay çıkacak diye feryat ediyor. Sevtap da bir o kadar delirmiş durumda. Evde çok büyük bir yas havası hakim.

Ve bakın neler oluyor... Eşofman Yürek, bu güncel bilgi karşısında küplere biniyor ve kantaron yağının evini basıyor. Recep artık sızıntılarını başka alemlerde yapmak zorunda kalıyor. Güle güle ıslak zemin!

Sevtap, Recep'in yapmış olduğu şerefsizlik sonrası kalbini alçıyla kapatıp bir daha açmamaya yemin ediyor. Super Mario kardeşler'den Luigi'yi öneriyorum Sevtap. Hem tesisatçı, hem prensesini arıyor yıllardır!

Cemil, iki arkadaşıyla birlikte arabesk rap şarkılarının üstüne TikTok videosu çekmeye başladı. Sevdiğe kıza yaptığı göndermeler sayesinde büyük bir hayran kitlesi var. Babası evden kovdu bunu bu arada.

Cemil, iki arkadaşıyla birlikte arabesk rap şarkılarının üstüne TikTok videosu çekmeye başladı. Sevdiğe kıza yaptığı göndermeler sayesinde büyük bir hayran kitlesi var. Babası evden kovdu bunu bu arada.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
364
135
39
27
8
6
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın