Görüş Bildir
Haberler
Gerçek Kesit: En Yakın Arkadaşının Nişanlısıyla Aşk Yaşayarak Daha da Hayvansılaşan Bir Adamın Hikayesi

etiket Gerçek Kesit: En Yakın Arkadaşının Nişanlısıyla Aşk Yaşayarak Daha da Hayvansılaşan Bir Adamın Hikayesi

Eda Aytekin
15.06.2019 - 14:28 Son Güncelleme: 16.06.2019 - 11:41

Sarı Bıyık her bölümde şaşırtmaya devam ediyor ama bu bölüm sağ gösterip sol çaktı resmen :D

1. Merhaba canım arkadaşlarım. Gerçek Kesit yine ruhumuzu zımparalayarak hayatımızdan geçmeye devam ediyor. Bu haftaki bölümümüzün adı Yasak Aşk. Zaten bizim normal aşkla ne işimiz olur ki? İzliyoruz...

2. Bu yüzünden mutluluk akan kızın adı Melike. Onu bu kadar mutlu eden kişi ise nur yüzlü anası. Melike'nın anasının dünyada hiçbir işi kalmadığı için kızını yampirik Hasan'la zorla evlendirmek istiyor.

3. Şu zalım duruşa, şu şerefsizlik akan karşı konulamaz cazibeye bir bakın hele ya bir bakınnnn!!! Aşk kokan pembe gömleğiyle dünyaları s.lemeyen bu adamın adı Kemal. Onun yanındaki de Melike'nın hımbıl ve zoraki nişanlısı Hasan. Bu ikisi askerlik arkadaşı bu arada ve Kemal, Hasan'ın nikah şahidi olacak inş.

4. Melike, Hasan ve Kemal bir çay bahçesine gidip yarınlar yokmuşçasına semaver siparişi veriyorlar. Bir ara Hasan tuvalete gittiğinde Melike "Bana yenge demeni istemiyorum Kemal. Seninle çarpışmak gibi dolu dizgin fikirler var kafamda" diyor Kemal'e. Ortamdan tam alev çıkacakken Hasan ellerini yıkamadan çıktığı tuvaletten geliveriyor.

5. Kemal, kendisine atılan alev topunu soğutmak üzere yatağa uzanıyor. Sadece orta 2'ye giden çocukların kullandığı nevresiminin üstünde bacılık, yengelik, hayvansılık gibi kavramları sorguluyor.

6. Bu sırada Melike, peçeteden kendi imkanlarıyla yaratılmış olan nişanlısı Hasan'ı arıyor. Hasan olanca seksiliği ve erotikliği ile pozisyon alıp telefona cevap veriyor. Buram buram erotizm kokuyorsun Hasan!

7. Melike çıkıp Hasan'ın evine gidiyor normal. Tabii amaç Kemal'i görmek. Bunlar yine selamlaşıyor falan ama tokalaşırken ellerinden ciyuvvv diye kıvılcımlar çıkıyor. Cinsel gerilim had safhada!

8. Hasan bir ara bakkala Fanta almaya gidiyor ya da Çitos, tam bilmiyorum. Neyse o arada Melike, Kemal'i kıstırıyor diyor ki "Kaçır beni buradan. Ben bu adamla yapamam, beyaz slip don giyiyodur kesin bu. Ben seni istiyorum" diyor.

9. Kemal ve Melike kaçmak için anlaşıyorlar ve sözleşiyorlar. Bu sırada Melike'nin cadı anası, kızını evde bulamayınca Hasan'a telefon ediyor. Erotik Hasan yine olanca seksapalitesiyle telefona cevap veriyor. You Bitch!

10. Bu iki gerzomat, Bursa'ya kaçmak için otobüs garajına gidiyor. Melike'nin YKS'ye girmeye hazırlanan kardeşi Baran bunları buluyor. Diyor ki "Aaa Abla" . Evet sadece bu kadar. Ne bok yemeye geldi oraya o da belli değil. İmkanı yok bu sene sınavı kazanamaz bu.

11. Melike, libido killer Hasan'ı defedip Kemal'le kaçıyor. Kemal bir gün yolda yürürken hayatta en çok sevdiği ve yıllardır aynı sahneyi paylaştığı piyanist arkadaşı Hasan ile karşılaşıyor. Ve Hasan ona diyor ki "Sen miydin sevgilimi çalan?"

12. Baş dönmesi ve canı erik çekmesi semptomlarıyla hastaneye başvuran Melike, hamile olduğunu öğreniyor. Kemal bu haberi öğrenince mutluluğunu kapıya yaslayarak doyasıya yaşıyor.

13. Aplasının hamile olduğu haberini duyunca önce hala olacağını düşünüp heyecanlanan Baran, uzun araştırmalar sonucu dayı olmak üzere olduğunu öğreniyor. Melike de gözleri yollarda sarı bir tutkuyu, kocasını bekliyor.

14. Karısı doğurmak için saniyeleri sayan, kayınçosu 1'den 15'e kadar zor sayan Kemal orospusu bakın nerelerde neler yapıyor? Ptüüüüüüü sana alçak hayvan. Şeyin düşsün inşallah!

15. Baran bazen zor da olsa parçaları birleştirebilen bir insan olduğu için bunu da fark ediyor ve eniştesine durumu soruyor. Dedik ya, çocuk biraz şey... Kemal o kadddaaar ama o kadddaaar geniş bir insan ki "Ben Nuran'la gönül eğlendiriyorum ya, nope" diyor kayınçosuna. Ardından da ekliyor: "Ben bu akşam Nuran'da kalacam, idare et bro". Pes... Vallahi pes... Billahhi pes... Şerefsizliğin adı dürüstlük olmuş dostlar!

16. Kemal "Ar yu kola? Ar yu seks?" sorusunu yönelttiği Nuran'la doludizgin tepişmeye devam ediyor. Bu arada "Karımı sevmiyorum, onu boşayıp seni alacam" diye de ekliyor. Beyaz gömlek, koyu renk kot pantolon ve şu güneş gözlüğü kombinini tercih eden hiçbir adam çeşme ya da köprü yaptırmaz arkadaşlar. Bu kombin bize daima haysiyetsiziliğin, sırtlanlığın ipuçlarını verir.

17. Kemal, Nuran'dan aldığı yüksek libidoya dayanarak Melike'ye ayrılmak istediğini söylüyor. Melike yıkılıyor tabii ne yapsın? Nerde o tek göz odada arzuladığı adam, nerde bu şerefsiz üstadı!

18. Baran, iki çeşmenin aynı anda bir havuzu doldurmaya çalışmasının ve bunun da kendisinin derdi olmasının çok saçma olduğuna karar veriyor. Anarşistliği iyice ele alan Baran, dahi anlamındaki -de'leri birleşik yazıp bu dünyanın feriştahını yakmaya karar veriyor ve kendine bambaşka bir yol çiziyor.

19. Mahallenin ortasında "YARIŞ ATINA DÖNDÜM LAN" diye bağırırken karşıdan gelen eniştesini görüyor ve sisteme olan bütün tepkisini eniştesi üzerinde gösteriyor. Bebeyi resmen delirttiler, yazıklar olsun!

20. Ve bakın neler oluyor: Kemal, şeyine düşkünlüğünün ve ergen eniştesi olmanın bedelini canıyla ödeyip kara toprağa giriyor.

21. Erotik Hasan, hayatında ilk defa yaklaştığı düzenli cinsel yaşamdan uzaklaştığı için telefonlara artık cevap veremiyor.

22. Baran, çıktıktan sonra nerelerde galericilik yapacağını kestirmeye çalışıyor.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
557
151
30
24
7
6
5
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Kzlt

Haftalardır mağdur olan mihriban bıyıklım bu hafta şerefsizliğin dibine vurdu. Her rolün hakkını veriyor yeter ki bıyıkları solmasın k.

Ebru Çoğdur

hayatta izlemeyeceğim dizimsi şeyi sırf yorumlamalarınız için kaçırmadan takip ediyorum daha sık gelsin lütfen hayatın anlamını sorguluyorum sayenizde

Aşkito muyum ben

Mekike'nin YKS'ye hazırlanan kardeşi Baran bunları buluyor diyor ki 'Aaa abla' Hahahahahahaha müthiş 🤣🤣🤣🤣