Görüş Bildir
Haberler
Gençken Yakışıklı Olan Ünlülerin Çirkin Yaşlandığının 13 Kanıtı

Gençken Yakışıklı Olan Ünlülerin Çirkin Yaşlandığının 13 Kanıtı

İtiraf edelim böyle bir gerçek var! Gençliklerinde ortalığı kasıp kavuran, her genç kızın hayali olan o yakışıklılar, yaş aldıkça bizi hüsrana sürüklüyor. Brad Pitt, Leonardo DiCaprio gibi isimler bu tezimizin karşısında duruyor olsa da istisnalar kaideyi bozmaz diyerek yaşlanınca 'Neden böyle oldu?' diye sordurtan ünlüler içeriğimizde.👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Al Pacino

1. Al Pacino

Yılların acımasız davrandığı, dünyaca ünlü aktör Al Pacino. 1970'lerde oyunculuk kariyerine başlayarak ikonik bir figür haline geldi. Canlandırdığı karakterler ve seyirciye 'vay be' dedirtmeleriyle herkesin hafızasında yer etti. 1972'de 'The Godfather' film serisinde Michael Corleone karakterini canlandırmasıyla büyük yankı uyandırdı. Başarılarıyla birçok ödülünde sahibi oldu.

2. Val Kilmer

2. Val Kilmer

Bizi derin üzüntülere sürükleyenlerden biri de Val Kilmer. Birçok film ve dizide başrol oynayan Val Kilmer, hayatımıza 1984 yılında Top Secret filmi ile girmişti. Yakışıklılığı, bakışları ve oyunculuğu ile hepimizin hafızasına kazınmıştı. Batman serisinde de yer alan oyunculardan biriydi.

3. Mel Gibson

3. Mel Gibson

Kendisini Mad Max serisi ve Cehennem Silahı serisi ile tanıyoruz. Gençliğinde bir prensten farkı yokken yaşlılık onu da ezip geçmiş. Oscar ödüllü ve oldukça başarılı bir oyuncu olsa da yıllar başarı dinlemiyor.

4. Mickey Rourke

4. Mickey Rourke

Aksiyon ve drama filmlerinin en sevilen yüzü olan Mickey Rourke'da gençliğinden eser kalmayan ünlülerden. Nine 1/2 Week, The Wrestler ve Iron Man 2 gibi filmlerde yer aldı.

5. Macaulay Culkin

5. Macaulay Culkin

Belki de en yakından tanıdığımız isimlerden biri Macaulay Culkin'dır. Evde Tek Başına film serisinin başrol oyuncusu olan Macaulay, hem küçüklüğündeki tatlılığını hem de gençliğindeki yakışıklılığını yıllara kaptırmış gibi gözüküyor. Şu an 41 yaşında olan Macaulay Culkin için zaman hızlı geçmiş.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Mick Jagger

6. Mick Jagger

Sevilen rock gruplarından biri olan The Rolling Stone'un vokalistliğini yapan Mick Jagger'ın eski havasından eser yok artık. Wandering Spirit ve She's The Boss en iyi albümlerinden.

7. Matthew Perry

7. Matthew Perry

Friends dizisinin sevilen karakterlerinden Chandler Bing'e hayat vermiş olan Matthew Perry, o dönemlerde yakışıklılığı ve sempatikliğiyle çok konuşulan oyunculardandı. Şu an 52 yaşında olan Matthew Perry için yorumsuz kaldık.

8. Rock Hudson

8. Rock Hudson

1950'ler sinemasının sevilen yüzlerinden biri de Rock Hudson'du. 1956 yılındaki Devlerin Aşkı filmi ile Oscar almıştı. Yılların acımasız davrandığı ünlülerden sadece biri.

9. Clint Eastwood

9. Clint Eastwood

Bakışları, tarzı, oyunculuğu... Sayarak bitiremeyeceğimiz bütün her şeyiyle kalbimizde yeri olan Clint Eastwood'un da yakışıklılığından eser kalmadı. Kendisini İyi, Kötü ve Çirkin, Gran Torino ve Kaçakçı filmleriyle hatırlayabilirsiniz.

10. Norman Reedus

10. Norman Reedus

Kendisini The Walking Dead'den hatırlayacağımız Norman Reedus, Darly Dixon karakterine can veriyor. Oyunculuk yanında modellikte yapan Norman Reedus'u sahne eskitmiş diyebiliriz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Matt LeBlanc

11. Matt LeBlanc

Yine Friends dizisinin sevilen oyuncularından biri olan Matt LeBlanc, Joey karakteri ile çok sevilmişti. O zamanlardaki yakışıklılığı ve karizması ile çok popüler olan Matt LeBlanc popülerliğinden bir şey kaybetmese de yakışıklılığından oldukça şey kaybetmiş.

12. Maxwell Caulfield

12. Maxwell Caulfield

Yine ayrı bir havasıyla karşımıza Maxwell Caulfield çıkıyor. Grease 2, Electric Dreams, The Boys Next Door ve Supernaturals gibi önemli yapımlarda yer aldı. Zamanın acımasız olduğunu bir kez daha görmüş olduk.

13. Arda Kural

13. Arda Kural

Finalimizi yerli DiCaprio'muz Arda Kural ile yapmak istedik. Lise Defteri, Emret Komutanım gibi dizilerde yer almasıyla kendisini çok sevmiş ve yakışıklılığını bütün ülkece konuşmuştuk. Yaşanılan talihsiz bütün olaylar onu yıprattı ve yakışıklılığı da kariyeri de bir anda yok oldu.

Sizin 'çocukluk aşkım' dediğiniz ünlü bunlardan hangisi? 

Yorumlarda konuşalım!😉

Bu içerikler de ilgini çekebilir.👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
120
33
11
6
5
4
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?