Görüş Bildir
Haberler
Genç Patronlar Buraya: Geliştirmen Gereken Özelliğin Ne?

Genç Patronlar Buraya: Geliştirmen Gereken Özelliğin Ne?

Lunami
12.08.2022 - 13:11

Bakalım senin geliştirmen gereken özelliğin ne? 🧐👇

İçeriğin Devamı Aşağıda

Şirkette kararları kimler alıyor?

Çalışma ortamınızın atmosferini bir cümleyle açıklaman gerekse bu ne olurdu?

Çalışanların yapması gereken işleri zamanında halledebiliyor mu?

Kendini nasıl tanımlarsın?

İşletmenizin müşterileriyle arası nasıl?

İçeriğin Devamı Aşağıda

İşletmende ekipleri hangi kritere göre ayarlıyorsunuz?

Çalışanlarınla aran nasıl?

Çalışanlarını ne kadar iyi tanıyorsun?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Geliştirmen gereken özelliğin iletişim!

Verdiğin yanıtlardan yola çıkarak daha iyi olabileceğin alanın iletişim konusunda olduğunu düşünmekteyiz. Bir işletmede patronun sahip olması gereken belki de en önemli özelliklerin başında iletişim yer alıyor. Patronun gerek işletmenin müşterileriyle, ortaklarıyla ve gerek çalışanlarıyla olan iletişim işini önemli ölçüde etkileyen bir durum. Öyle birçok işletmede patronunun iletişimdeki etkililiği aynı zamanda işlerin de gelişmesine büyümesine katkı sunan önemli özellikler arasında yer alıyor.

Geliştirmen gereken özelliğin çalışan farkındalığı!

Senin geliştirmen gereken özelliğinin çalışanlarını tanıman, onların kim olduğu, ne olduğu, neler yapmaktan hoşlandığı ve benzeri ayrıntıları içeren bir farkındalık. Tabii ki de bu farkındalık işle olan detayları kapsıyor. Bir çalışanın işletmendeki yeri en az işin kadar önemli bir yerde konumlanmaktadır. Çalışanlarının performansını ve üretkenliklerini arttırman için onları tanıman ve ona göre yönlendirmen oldukça önemli bir nokta. Bu nedenle geliştirmen gereken özelliği çalışanlarını tanımak konusunda olduğu kanısındayız.

Geliştirmen gereken özelliğin atmosferi okumak!

Bu özellik bilhassa da işletmenin kriz anlarında ihtiyacı olduğu yegane şeylerden biridir diyebiliriz. Bunun yanında atmosferi okumak birlikte çalışacağınız müşterilerinle ya da daha temelde çalışanlarınla olan iletişiminizde ve aranızdaki bağı güçlendirmede oldukça önemli bir role sahip. Neredeyse hiçbir insanın bir günü diğerine uymuyor. Bir gün stresli ve gergin olabilirken diğer bir gün oldukça sakin veya cesur olabilir. Haliyle bu özelliğe sahip olman veya onu geliştirmen işletmen adına da oldukça faydalı bir yatırım sağlamış olacaktır.

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Gizem Yenikler

Geliştirmen gereken özelliğin atmosferi okumak!