Görüş Bildir
Haberler
Gelmiş Geçmiş En Efsane Dizilerden Friends'in Milyon Dolarlık Konuk Oyuncuları

etiket Gelmiş Geçmiş En Efsane Dizilerden Friends'in Milyon Dolarlık Konuk Oyuncuları

10 sezon boyunca kitlesi giderek büyümüş, bitmesinin üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala birçok ülkede en çok izlenenlerarasında olan Friends, birbirinden ünlü yıldızları da çok kez konuk etti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Brad Pitt - S08E09 (The One with the Rumor)

O zamanlar Jennifer ve Brad daha evlenmemişti bile. Ross, Monica ve Rachel’ın lise arkadaşı Will Colbert olarak bölümde yer aldı. Ama Rachel'dan nefret ediyordu, çünkü onun yüzünden lisede çıkan söylentiler canını çok sıkmıştı.

2. Bruce Willis - S06E21 (The One Where Ross Meets Elizabeth's Dad)

Matthew Perry (Chandler) ile girdiği iddiayı kaybederek Friends’te oynamak zorunda kalmıştı, iyi ki de kalmış. Kendisi Ross'un genç sevgilisinin babasını oynuyordu. Tabii fark etmeden intikamını da aldı, Rachel'ı kaptı bile.

3. Julia Roberts - S02E12 (The One After The Superbowl)

Susie Moss ile dahil olan Roberts, Chandler'ın eski okul arkadaşını canlandırıyordu. Önceleri Chandler'dan etkileniyor sanıp havaya girmiştik, sonra derdinin intikam olduğunu anladık.

4. Susan Sarandon - S07E15 (The One with Joey's New Brain)

Susan Sarandon, Joey’in rol aldığı Days of Our Lives’ın oyuncusu Jessica Lockhart’ı canlandırmıştı. Joey oynadığı dizide Jessica'nın beynini alacak, ona nakledilecekti. Yardım istediği Jessica ile aralarında bir etkilenme oldu ve Joey'nin tavlayamayacağı bir kadın olmadığını bir kez daha anladık.

5. Charlie Sheen - S02E23 (The One with the Chicken Pox)

Phoebe'nin sevgilisi rolünde diziye katılan Sheen, denizciydi ve kız arkadaşıyla da kısıtlı zamanlarda buluşabiliyordu. Bu zamanlardan birinde de kızamık olunca işler sarpa sarmıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hugh Laurie - S04E23 (The One with Ross's Wedding)

House karakteriyle tanıdığımız Hugh Laurie'yi Friends'te de ukala ve agresif bir adam olarak tnaıdık. Ross'un düğününe gitmek üzere olan Rachel'a ağzının payını vermişti.

7. Alec Baldwin - S08E18 (The One in Massapequa)

Phoebe’nin enterasan sevgililerinden herhangi biri... Tabii bu sefer aşırı optimist, hatta öyle ki 'Polyanna'yı dağa kaldırmışlar, oh ciğerlerime oksijen demiş' tadında. Bu tavır herkese fazla gelmişti.

8. Billy Crystal & Robin Williams - S03E24 (The One with the Ultimate Fighting Champion)

Friends'in belki de en iyi konuk oyuncu performansı. Central Perk'teki sohbetlerini izleyince, iyi ki yer bulamamışlar da bizimkilerin yanına oturmuşlar dedik.

9. Denise Richards -S07E19 (The One with Ross and Monica's Cousin)

Monica ve Ross'un seksi kuzeni Cassie Geller'in saçlarını savuruşunu unutmuş olamazdınız. Kadın erkek herkesi etkileyiip gitmişti.

10. John Stamos - S09E10 (The One with the Donor)

Chandler’ın iş arkadaşlarından biri olan Zack,  Monica ve Chandler normal yollardan bebek sahibi olamayınca donör hedefi haline gelmişti. Tabii bundan kendisinin haberi yoktu. Yemekteki sorularla delirmişti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Sean Penn - S08E06 (The One with the Halloween Party)

11. Sean Penn - S08E06 (The One with the Halloween Party)

Phoebe’nin ikizi porno yıldızı Ursula’nın nişanlısı Eric’i canlandırmıştı. Hem kardeşinin gerçek kimliğini ortaya çıkarmak istiyordu, hem de Eric'ten o da hoşlanmıştı.

12. George Clooney & Noah Wyle - S01E17 (The One with Two Parts)

Rachel’ın bileğini tedavi eden Dr. Michael Mitchell ve Dr. Jeffrey Rosen’ı canlandırmışlardı. Rachel ve Monica, sigorta için birbirlerinin yerine geçince ortalık sağlam karışmıştı.

13. Danny DeVito - S10E11 (The One Where the Stripper Cries)

Phoebe’nin oldukça sıkıcı giden bekarlığa veda partisi, onun devreye girmesiyle bir efsaneye dönüştü. Kendini yürüyen cinsellik sandığı için, çok tepki alamayınca üzülmüştü. Tabii Phoebe buna dayanamadı ve o malum sahne gerçekleşti.

14. Christina Applegate - S09E08 (The One with Rachel's Other Sister)

Married ith Children'dan tanıdığımız oyuncu, Rachel'ın ablasını seviyor mu sevmiyor mu anlamadığımız kızkardeşini canlandırıyordu. Ablasının estetikli burnunu ifşa etmesi ve ondan izinsiz yeğeninin kulağını deldirmesi de cabası. Oyuncu, bu karakteri Amy ile Emmy ödülünü kazandı.

15. Reese Witherspoon - S06E13 (The One with Rachel's Sister)

İşte Rachel'ın diğer kız kardeşi. Bu daha akıllı ve iyice bir kız ama Ross'la çıkınca işler enteresanlaşmıştı tabii.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. David Arquette - S03E03 (The One with the Jam)

Dizi devam ederken Courtney Cox (Monica), David Arquette ile evlendi. Gelecekteki eşi olacak Arquette, 3. Sezonun 3. Bölümünde Phoebe’nin sevgililerinden Malcolm’u canlandırmıştı.

17. Jason Alexander - S07E13 (The One Where Rosita Dies)

Seinfield oyuncusu Alexander, Earl isimli hayatından memnun olmayan, intiharı düşünen bir karakteri canlnadırıyordu. Phoebe de bunu dert etmiş ve Earl’e fikrini değiştirmesi konusunda yardım etmişti.

18. Anna Faris - S10E09 (The One with the Birth Mother)

Monica ve Chandler bebek sahibi olamıyordu, onlar da evlat edinme yoluna gittiler. Anna Faris'in canlandırdığı Erica da çok saf, iyi ama biraz şapşal bir kadındı ve bebeğini onlara vermeyi kabul etmişlerdi.

19. Paul Rudd - çeşitli zamanlarda

Phoebe, Joey'nin tanıştırdığı Mike'a abayı yakmıştı ama arada sadık ve miniminnoş sevfgilisi David vardı. Phoebe ikisi arasında kalsa da galip gelen Mike oldu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
388
171
66
28
27
25
21
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın