Görüş Bildir
Haberler
Gelinlik/Damatlık Tercihlerine Göre Yaşayacağın Evi Söylüyoruz!

etiket Gelinlik/Damatlık Tercihlerine Göre Yaşayacağın Evi Söylüyoruz!

Aburoski
02.01.2020 - 09:00

Tercih edeceğin gelinlik ya da damatlık modellerine göre ileride nasıl bir evde yaşayacağını söylüyoruz! 

Haydi teste!

İçeriğin Devamı Aşağıda

#1

#2

#3

#4

#5

İçeriğin Devamı Aşağıda

#6

#7

#8

#9

#10

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

İçinde kaybolacağın büyük bir evde yaşayacaksın!

İçinde kaybolacağın büyük bir evde yaşayacaksın!

Seçtiğin gelinlik/damatlık modellerine göre kocaman bir evde yaşayacaksın. Bahçesi, havuzu olan büyük bir villada kendine bir yuva kuracaksın. Belki sana bunlar hayalmiş gibi gelebilir ama ileride aniden kendini böyle bir evde bulabilirsin. Senin villalarda kalanlardan neyin eksin ki? Ekonomik durumunda büyük bir değişik olacak ve hoopp kendini böyle bir evde bulacaksın. :)

Böyle şirin bir evde yaşayacaksın!

Böyle şirin bir evde yaşayacaksın!

Seçtiğin gelinlik/damatlık modellerine göre sen böyle şirin ne büyük ne de küçük olan bir evde yaşayacaksın. Ben de böyle bir evin hayalini kuruyorum. Bana bu tarz evler daha sıcak geliyor. Bu evde güzel ailenle birlikte çok güzel günleriniz olacak. Yuvanızda mutlu mesut yaşayacaksınız. :)

Sıradan bir apartman dairesinde yaşayacaksın!

Sıradan bir apartman dairesinde yaşayacaksın!

Seçtiğin gelinlik/damatlık modellerine göre sen sıradan bir apartman dairesinde yaşayacaksın. Müstakil bir evde yaşamak hayalin olsa da ne yazık ki ekonomik nedenlerden dolayı bu hayalini gerçekleştiremiyorsun. Hayatının ileriki dönemlerinde durumlarını düzeltirsen güzel bir eve geçebilirsin. Bunu zaman gösterecek. Apartman dairesini sevmesen de yine de çok güzel, sıcacık bir yuvan olacak. :)

Gecekonduda yaşayacaksın!

Gecekonduda yaşayacaksın!

Seçtiğin gelinlik/damatlık modellerine göre bir gecekonduda yaşayacaksın. Gecekondu dediğimize bakma sen o gecekonduyu çok güzel bir yaşam alanına çevireceksin. Çok güzel bir gecekondu da yaşamını eşinle birlikte sürdüreceksin. Sıcacık bir yuvan olacak. :)

Rezidansta yaşayacaksın!

Rezidansta yaşayacaksın!

Seçtiğin gelinlik/damatlık modellerine göre sen rezidansta yaşayacaksın. Şehir hayatından kurtulmak senin hayalin olsa da ne yazık ki bu kaostan kurtulamayacaksın. Çok yüksek binalarda yaşamını sürdüreceksin. Bundan keyif almayacaksın biliyoruz ama maalesef işinden dolayı şehri terk edemiyorsun. Rezidanslara mahkum bir hayat yaşayacaksın diyebiliriz. :)

Kocaman ahşap bir evde doğayla iç içe yaşayacaksın!

Kocaman ahşap bir evde doğayla iç içe yaşayacaksın!

Seçtiğin gelinlik/damatlık modellerine göre sen doğa ile iç içe ahşap ve kocaman bir evde yaşayacaksın! Eşinle birlikte burada çok güzel bir hayatınız olacak. Bu evde yaşamaya başladığın günden itibaren hep yüzünüz gülecek. Şehrin o kaos ortamından kurtulmanın verdiği mutlulukla yaptığınız her aktiviteden zevk alacaksınız. :)

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
395
237
161
130
71
41
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Aziz Palaoğlu

Amk gecekondu diyor olmayan hayallerimi skm 😑

Bkt

gelinlik seçimime göre çok büyük bi villada, damatlık seçimime göre gecekonduda yaşayacakmışım. erkek tercihlerimin sıkıntılı olduğu belliydi :D

Toygar Şakar

Gecekonduda yaşayacaksın! Çok teşekkür ederim onedio :)