Görüş Bildir
Haberler
Gelecekteki Mobilite Çözümlerinden Hangisi Sana Daha Uygun?

Gelecekteki Mobilite Çözümlerinden Hangisi Sana Daha Uygun?

Toyota
15.10.2020 - 18:25

Dünya değişiyor! Şehirler ve hayatlarımız da. Bakalım bu değişim içinde gelecekteki mobilite çözümlerinden hangisine ihtiyaç duyuyorsun? Geleceğe sıçramak için 3..2..1.. başla!

1. Öncelikle yaşını öğrenelim mi?

2. Benim yerime şu işi bir başkası yapsa dediğin yegane şey ne?

3. Hayattaki en büyük derdin nedir?

4. Küçükken ailenizin yapmanızı istediği en angarya iş neydi?

5. Gelecekte olacaklara dair konuşan bilim insanlarına ne dersin?

6. İlişkin var mı peki?

7. Diyelim ki aracınla çamura saplandın aracınızdaki dijital asistanından nasıl yardım alırsın?

8. Son olarak, yakın bir gelecekte sokakta bir robota çarpsan robottan özür diler misin?

Sana uygun cihaz e-Pallette

Sana uygun cihaz e-Pallette

Sen günlük hayatında bekleme süreleri ve trafiğe katlanamayan birisin. Uzun süren ve sıkışık yollara adeta alışmışsın. Hayatında sana daha fazla hareket kazandıracak çözümleri takip eden birisin. Sanıyoruz ki daha verimli bir ulaşımı hep hayal etmişsindir. 

Belki de bu hayallerine düşündüğünden daha yakınsındır. TOYOTA'nın geliştirdiği akülü elektrikli araç e-Pallette ile daha verimli bir hareket kabiliyetine ulaşabileceksin. Ayrıca engellilere özel tasarımıyla önüne çıkan engelleri aşmaya ramak kaldı. İmkansız bulduğun hayallerini gerçekleştirme fırsatını kaçırma!

Değişime imkansızınla başla!

Sana uygun cihaz T-HR3

Sana uygun cihaz T-HR3

Sen günlük yaşantında sana hareket sağlayacak bir cihaz bekliyorsun. Evde ve insan gücünün kullanıldığı pek çok alanda sana yardımcı olacak bir yardımcının hayaliyle yıllarını geçirmişsin. İmkansız bulup bir köşeye bıraktığın bu hayallerin belki de imkansız değildir.

İşte şimdi belki de çok yakın bir gelecekte tüm bu hayallerini gerçekleştirme şansına sahip olacaksın. TOYOTA'nın geliştirdiği insansı robot T-HR3 ile sürekli hareketli kalabilirsin. Üstelik 10 km uzaktan bile kontrol edilebiliyor. İmkansız bulduğun hayallerini gerçekleştirme fırsatını kaçırma! 

Değişime imkansızınla başla!

Sana uygun cihaz LQ

Sana uygun cihaz LQ

Sen günlük hayatında 'araba sürerken bana yardımcı olan ikinci bir direksiyon olsa' diyenlerdensin. Uzun yollar ve sürekli odaklanmak seni biraz yormuş sanırsak. İhtiyaçlarını karşılayan ve özel bir deneyim sunan bir araç hepimizin hayali.

Ya da hayaliydi demek daha doğru olur sanırsak. Çünkü bu hayal, gerçekleşmeye her zamankinden daha yakın. TOYOTA'nın geliştirdiği akülü elektrikli araç LQ ile sana özel bir sürüş tecrübesi yaşayacaksın. 4 yolcu alabilen ve yaklaşık 300 kilometre gidebildiğin bu araçla artık imkansız diye bir şey yok. İmkansız bulduğun hayallerini gerçekleştirme fırsatını kaçırma!

Değişime imkansızınla başla!

Sana uygun cihaz Walking Area BEV

Sana uygun cihaz Walking Area BEV

Sen günlük yaşantında şehir içindeki hız ve karmaşanın seni etkilemeyeceği bir cihaz bekliyorsun. Şehir içindeki koşuşturmaca enerjini çok düşürmüş. Uzun süredir bu koşuşturmacanın seni etkilemeyeceği bir mobilite cihazının hayaliyle yanıp tutuşuyorsun.

Şimdi tüm bu isteklerine ulaşmak hiç de zor değil. TOYOTA'nın geliştirdiği akülü elektrikli araç Walking Area BEV ile şehir içinde hızla hareket edeceksin. Bunlarla birlikte güvenlik ve tıbbi yardım çalışanlarının da işi oldukça kolaylaşacak. İmkansız bulduğun hayallerini gerçekleştirme fırsatını kaçırma! 

Değişime imkansızınla başla!

Sana uygun cihaz Sora - Yakıt Hücreli Elektrikli Otobüs

Sana uygun cihaz Sora - Yakıt Hücreli Elektrikli Otobüs

Sen günlük hayatında şehrin kirli havasından çok rahatsızsın. Bu kirlilik sadece dünyaya zarar vermiyor aynı zamanda son derece yorgun hissetmene yol açıyor. Mobilite araçlarının havanın temizlenmesi konusunda katkı verdiği bir geleceği hayal etmişsin hep fakat imkansız olduğunu düşünmüş olabilirsin.

Şimdi bu hayali gerçek kılmak adına çok önemli bir adım var. TOYOTA'nın geliştirdiği Sora - Yakıt Hücreli Elektrikli Otobüs ile hem konforlu seyahat edebilecek hem de doğa dostu teknolojileri hayatımızın bir parçası yapacağız.  İmkansız bulduğun hayallerini gerçekleştirme fırsatını kaçırma! 

Değişime imkansızınla başla!

Mobilsen Özgürsün

Mobilsen Özgürsün
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
38
16
13
6
5
5
1