Görüş Bildir
Haberler
Geçtiğimiz Ayın Reyting Şampiyonu Programını Bulabilecek misin?

Geçtiğimiz Ayın Reyting Şampiyonu Programını Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
26.05.2017 - 15:15

Her hafta bayıla bayıla izlediğimiz dizilerin, programların ve yarışmaların acaba reytingleri ne kadar hiç merak ediyor musun? Etmesen bile şimdi bunu öğrenecek ve hatta reyting şampiyonu olanı bulmaya çalışacaksın! Hadi bakalım, acaba Nisan ayında reyting şampiyonu olmuş olan dizi, program veya yarışmamız hangisi!

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söyle bakalım, bunlardan hangisi Nisan ayının reyting şampiyonu!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bilemedin!

Bilemedin!

Maalesef bilemedin, İçerde Nisan ayında 10,15 reyting ile zirveye çıkamadı. Yine de güzel bir reyting! Şimdi şampiyonu bulmak için tekrar dene!

Maalesef!

Maalesef!

Muhteşem tarih kokan dizi Vatanım Sensin Nisa ayında 9,08 reytingle zirveye çıkamadı! Şampiyon olanı bulmak için tekrar denesene!

Hayır!

Hayır!

Milyonları ekrana kitleyen program, Nisan ayındaki 7,64 reytingle maalesef Survivor şampiyon olamadı! Şampiyonu bulmak için tekrar dene!

Bilemedin!

Bilemedin!

Hepimizi ağlama krizine sokan dizi Anne, Nisan ayındaki 7,57 reytingiyle maalesef şampiyon olamadı. Şampiyonu bulmak için tekrar dene!

Bulamadın!

Bulamadın!

Özcan Deniz ve Aslı Enver'li muhteşem dizi İstanbullu Gelin Nisan ayında 6,46 reyting ile şampiyon olamadı! Şampiyonu bulmak için tekrar dene!

Hayır!

Hayır!

Güzelliğin ve yakışıklılığın zirvesine sahip dizi Cesur ve Güzel Nisan ayında 6,32 reyting ile maalesef zirveye yerleşemedi! Şampiyonu bulmak için tekrar dene!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Muhteşem dizi Adı Efsane Nisan ayında 4,97 reytingle şampiyon olamadı maalesef. Şampiyonu bulmak için tekrar denemelisin!

Maalesef!

Maalesef!

Aşkın ve entrikanın dizisi Kara Sevda Nisan ayında 4,58 reytingle maalesef zirveye çıkamadı! Şampiyonu bulmak için tekrar denesene!

Bulamadın!

Bulamadın!

Kahkaha krizlerine sokan program Güldür Güldür Show Nisan ayında 4,45 reytingle maalesef zirveye çıkamadı. Şampiyonu bulmak için tekrar denemelisin!

Maalesef!

Maalesef!

Harika dizi Hayat Şarkısı Nisan ayında 4,42 reytingle maalesef zirveye taşınamadı. Şampiyonu bulmak için tekrar dene!

Üzgünüz!

Üzgünüz!

Maalesef her bölümünde bizi tekrar tekrar kendine hayran bırakan dizi Bodrum Masalı Nisan ayında 4,06 reytingle maalesef zirve olamadı! Şampiyonu bulmak için tekrar dene!

Tebrikler!

Tebrikler!

Asla zirveyi bırakmayan tarih kokan dizi Diriliş Ertuğrul Nisan ayında da yerini kimseye kaptırmadı! 17,41 reytingle rakiplerine büyük bir fark koyan diziyi severek takip ediyoruz!

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
375
330
174
113
51
44
40
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Ömer Uğur

Hahahahahah vatanım sensin falan demişler dirilişin özeti bile daha fazla izleniyor gençler ; biz atalarımızdan demir dağları eritmeyide öğrendik bir avuç in... Devamını Gör

Belphegor

Gönlüm İçerde ya da Vatanım Sensin'den yanaydı fakat olmayacaklarını da biliyordum.Televizyon dizisi diyor.Türk dizisi diyor,reyting diyor olm ne bekliyordun... Devamını Gör