Görüş Bildir
Haberler
Geçmişte Yaşayan Hangi İnsanla Tanışmalıydın?

etiket Geçmişte Yaşayan Hangi İnsanla Tanışmalıydın?

Sude Engin
25.04.2023 - 18:17 Son Güncelleme: 25.04.2023 - 19:40

Hiç geçmişte yaşayan bir insanla sohbet edebilme hayali kurdun mu? 

Bu testte sana geçmişte yaşayan hangi insanla uzun uzun sohbetler etmen gerektiğini  söylüyoruz. Hazırsan test başlasın!

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Öncelikle cinsiyetini belirtir misin?

2. Şimdi de yaşını öğrenelim.

3. Hangi sanat dalıyla uğraşıyorsun/ uğraşmak isterdin?

4. Peki sence hangi kelime seni daha iyi tanımlıyor?

5. Hangisi sana kendini daha iyi hissettirir?

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Pekii varsayalım yakın arkadaşınla kötü bir olaya karıştınız ve yakalandınız , sonucunda büyük bir ceza alacaksınız. Kendini kurtarmak için onu feda eder misin?

7. Görsele baktığında ilk hangisini gördün?

7. Görsele baktığında ilk hangisini gördün?

8. Yeni insanlarla tanışmaktan hoşlanır mısın?

8. Yeni insanlarla tanışmaktan hoşlanır mısın?

9. Boş zamanlarında hangisini yapmaktan daha fazla keyif alırsın?

10. Dünyaya tekrar gelsen yine Türkiye'de yaşamak ister miydin?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Barış Manço!

Barış Manço!

Sen bu hayatta sevginin her şeyi iyileştirebileceğine inanan bir insansın. İnsanları dış görünüşleri, maddi durumları ya da herhangi başka bir özelliğinden dolayı asla ayırmıyorsun. Kalbinde iyilik olan herkes senin için eşit noktadadır. Bütün bunlar bir araya geldiğinde sen ve Barış Manço çok sevecen iki insan olarak çok güzel sohbetler edebilirdiniz.

Pablo Picasso!

Pablo Picasso!

Sen diğer insanların göremediği detayları anında fark edebilen bir insansın. Uçsuz bucaksız bir hayal gücüne sahipsin. Olaylara farklı noktalardan bakabiliyor ve bunun sonucunda da çok yaratıcı fikirler üretebiliyorsun. Bunların yanında oldukça barışçıl ve kin tutamayan bir insan olduğunu da söylemeden edemeyeceğiz. Bütün bunlar bir araya geldiğinde eserlerinde görünmeyeni resmetmeyi hedefleyen Picasso ve hayata diğer insanlardan çok farklı noktalardan bakan sen kesinlikle çok güzel sohbetler edebilirdiniz.

Albert Einstein!

Albert Einstein!

Sen kesinlikle tarihin en zeki insanlarından biri olan Albert Einstein ile tanışmalıydın. Yapı olarak oldukça bağımsız ve özgür ruhlu bir insan olduğunu söyleyebiliriz. Her şeyi bildiğini zanneden ama bomboş fikirlere sahip olan insanlardan gerçekten nefret ediyorsun. Olumlu eleştirilere her zaman açıksın fakat sadece yorum yapmak için konuşan insanların fikirlerini asla önemsemiyorsun. Bütün bunların sonucunda sen ve Albert Einstein iki zeki insan olarak çok yararlı sohbetler edebilirdiniz.

Mustafa Kemal Atatürk!

Mustafa Kemal Atatürk!

Sen kendinden önce başka insanları düşünen, oldukça şefkatli ve merhametli bir insansın. Yapı olarak oldukça yenilikçi bir insansın ve yeniliklere ayak uyduramayan, problemleri dile getirmekten kaçınan insanlardan nefret ediyorsun. Oldukça korkusuz ve cesur olduğunu da eklemeden edemeyeceğiz. Tüm bunların sonucunda müthiş bir liderlik vasfına sahip olan Mustafa Kemal Atatürk ve sen kesinlikle tanışmalıydınız.

BU TESTLER DE İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
237
129
17
15
9
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Nurcan Güneri

Mustafa Kemal Atatürk!

bryandes alpes

Mustafa Kemal Atatürk! Sen kendinden önce başka insanları düşünen, oldukça şefkatli ve merhametli bir insansın. Yapı olarak oldukça yenilikçi bir insansın v... Devamını Gör

bryandes alpes

Teşekkürler onedio tek isteğim bu gerçekten ❤

Theo

Picasso