Görüş Bildir
Haberler
Gazi Mahallesi'ndeki Olaylarda 1 Polis Şehit Oldu

Gazi Mahallesi'ndeki Olaylarda 1 Polis Şehit Oldu

Batuhan
26.07.2015 - 13:22 Son Güncelleme: 27.07.2015 - 00:11
İçeriğin Devamı Aşağıda

Bağcılar'daki operasyonda ölü ele geçirilen Günay Özarslan'ın cenazesi için Gazi Mahallesi'ndeki cemevi önünde toplanan ve uyarıya rağmen dağılmayan gruba polis müdahale etti. Polis memuru Muhammet Fatih Sivri, gözaltı işlemi sırasında bir binadan açılan ateş sonucu ağır yaralandı. Sivri, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu.

Edinilen bilgiye göre ekipler, Özarslan'ın cenazesinin bulunduğu Gazi Mahallesi Hacı Bektaşı Veli Cemevi önünde toplanan bir grubu dağılmaları yönünde uyardı. Dağılmayan ve Özarslan'ın cenazesini almak isteyen gruptakiler polise taş ve molotofkokteyli attı.

Alınan bilgiye göre, Gazi Mahallesi 1411. Sokak'taki bir binaya kaçan kişilere gözaltı işlemi yapmak için içeri giren Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğünde görevli polis memuru Muhammet Fatih Sivri'ye bina içinden silahla ateş edildi. 

Saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişiler kaçarken, Sivri göğsüne isabet eden mermilerle yaralandı. 

Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Sivri, şehit oldu.

Sivri'nin şehit olduğu haberini alan yakınları ve meslektaşları, hastane önüne geldi. Yoğun güvenlik önleminin alındığı hastanede, durumu acil olanlar dışında girişlere izin verilmedi. 

Bu arada, saldırıyı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürüyor. 

Ajanslar

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0