Görüş Bildir
Haberler
Gamepedia'da Ağustos Ayının En Popüler Oyun Türleri

Gamepedia'da Ağustos Ayının En Popüler Oyun Türleri

Blockchain oyunları hızla büyümeye devam ediyor. Peki en çok hangi oyun türleri ön plana çıkıyor dersiniz? Size daha önceden Web3’ün en kapsamlı ve güncel blockchain oyun ansiklopedisi Gamepedia’dan bahsetmiştik. Bu ay Gamepedia’da en öne çıkan oyun türünü keşfettik ve 5 oyunu sizin için derledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bol çatışmalı, patlamalı ve temposu hiç düşmeyen bir kategori ile karşınızdayız!

Bol çatışmalı, patlamalı ve temposu hiç düşmeyen bir kategori ile karşınızdayız!

Bu ay en sevilen tür Aksiyon Oyunları oldu. Aşağıda sizin için derlediğimiz 5 blockchain oyununa göz atın.  En iyi ve güncel blockchain oyunlarını Gamepedia’da keşfedin!

1. Thetan Arena

1. Thetan Arena

Aksiyon oyunları seçkimize ilk olarak çok oyunculu arena ve battle royale oyunu Thetan Arena ile başlıyoruz. Binance Smart Chain ağında bulunan bu oyna-kazan NFT oyunu zengin grafiklere ve eğlenceli bir dünyaya sahip.

Oyunun Play-to-earn mekanizması sayesinde  THG, THC ve PP gibi oyun içi tokenleri kazanabilirsiniz. Ayrıca oyuna girdiğinizde 4 farklı oyun modundan istediğinizi seçip keyifle oynayabilirsiniz!

2. War Riders

2. War Riders

Seçkimizin ikinci sırasında güçlü savaş arabalarıyla dolu bir oyun var. War Riders’ta silah yüklü araçlarınızı post-apokaliptik bir dünyada keyifle sürün ve rakiplerini havaya uçurmanın tadını çıkarın! 

Ethereum ağında bulunan bu eğlenceli MMO oyunu; araç, silah ve farklı objelerden oluşan NFT’lere sahip.

3. Meda Shooter

3. Meda Shooter

MedaShooter, NFT karakterler ve silahlarıyla sizi bol çatışmalı bir deneyime davet ediyor. Aksiyon oyunları serimizin bu oyunu kaydırmalı ve ilerlemeli yapıya sahip. Düşmanlarınızı öldürerek level atlayabilir, TECH token kazanabilirsiniz.

4. Last Survivor

4. Last Survivor

Diğer bir yapım ise, oldukça eğlenceli dünyasıyla çok oyunculu savaş alanı oyunu olan Last Survivor. İsteğinize göre 1v1 - 2v2 - 3v3 gibi modlar seçebilir, savaş alanına Last Survivor’ınızla giriş yapabilirsiniz. 

Binance Smart Chain ağında bulunan oyunda Free ve Elite olarak 2 tip savaşçı bulunuyor. Free Fighter ile ücretsiz olarak oyuna girip hemen deneyimlemeye başlayabilirsiniz.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Arsenal

5. Arsenal

Veee Arsenal serimizin son oyunu olarak karşımıza çıkıyor. Tarzı Counter Strike’a çok yakın olan bu MMO oyunu Binance Smart Chain ve Polygon ağlarında bulunuyor. Fabwelt metaverse’ünün ilk oyunu olan Arsenal size keyifli bir aksiyon deneyimi yaşatmak için hazır!

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın