Görüş Bildir
Haberler
Game of Thrones'un Final Sezonunda Arya'nın Öldürüp Listesinden Sileceği İsimler

Game of Thrones'un Final Sezonunda Arya'nın Öldürüp Listesinden Sileceği İsimler

şeyda
10.10.2018 - 00:31

Arya Stark, dizinin en sevilen karakterlerinden bir tanesi. Birinci sezondan bu yana gösterdiği karakter gelişimi onu en sevilen ve saygı duyulan isim yapıyor. İlk sezonda erkek gibi giyinen soylu bir kızken, artık o intikama susamış mistik bir katil. Diziyi izleyenlerin bileceği üzere Arya'nın öldürmek istediği kişilerin isimlerini tuttuğu bir listesi var ve bu listede pek az kişi kaldı.

Önümüzdeki yıl izleyeceğimiz Game of Thrones'un final sezonunda bakalım Arya, hangi isimleri listesinden silecek?

Kaynak: https://www.floor8.com/posts/14867-5-...
İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Beric Dondarrion

5. Beric Dondarrion

İlk sezonlarda her ne kadar Arya ve Gendry'ye büyük bir ihanette bulunmuş olsa da Dondarrion, Jon Snow'un vazgeçilmez müttefiklerinden birisi. Arya, Beric Dondarrion'ı öldürecek gibi görünüyor. Bakalım bu Jon ile aralarında ne gibi sorunlara sebep olacak?

4. Melisandre

4. Melisandre

Kırmızı Kadın'ın günleri sayılı diye tahmin ediyoruz. İyi adamlara her ne kadar yardımı dokunmuş olsa da, evrensel olarak nefret edilen bir karakter ve Westeros'ta da pek seveni yok, hatta ona destek olabilecek hiç kimsesi kalmadı. Kimsenin onu, Arya'nın öfkesinden koruyabileceğini zannetmiyoruz.

3. The Mountain (Gregor Clegane)

3. The Mountain (Gregor Clegane)

Arya, daha önce kendisinden büyük ve güçlü düşmanlarını alt edebileceğini ispatladı fakat Clegane'in de kendisinden çevik ve daha zeki karakterleri parçalara ayırabildiğini öncesinde izledik. Bizim oyumuz Arya'dan yana.

2. Ilyn Payne

2. Ilyn Payne

Joffrey'nin kişisel işkencecisi ve celladı, Arya'nın babası Ned Stark'ı öldürerek listesine çarpıcı bir giriş yapmıştı. Ancak Payne'i 2. sezondan bu yana görmüyoruz ve hatta 4. sezondan beri ismi dahi geçmiyor. Böylesine unutulmuş bir karakterin Arya tarafından öldürülme ihtimali %100 gibi, öyle değil mi?

1. Cersei Lannister

1. Cersei Lannister

Arya'nın ölüm listesine ismini altın harflerle yazdırmış birisi, Cersei. Onu öldürmeyi ufak kahramanımızdan daha çok hak eden kim var ki yani? Yüzsüz Adamlar isimli bir katil topluluğunun eski bir üyesi olarak Arya kızımızın, Westeros'un şu anki kraliçesini alt etme olasılığı bize hayli yüksek geliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
144
51
21
9
3
2
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
zubarak

gregor'u tazı öldürecek... böyle olması gerekiyor.

Kamil Zor

Tabi ki bunların hepsinin gerçekleşebilmesi için temel faktör Arya'nın sağ kalması.

Sekine Memmedova

Arya ölürse G.G.Martin-in e.i boşayacakmış diye duydum.Zaten bence Targaryen Lannister falan hepsi yalan.Tahtsonda Arya-ya kalacak

Murat

Cersei Lannister yedirmeyiz :D