Görüş Bildir
Haberler
Liderlik Koltuğu Galatasaray'ın

Liderlik Koltuğu Galatasaray'ın

Fatih
08.05.2015 - 18:55 Son Güncelleme: 08.05.2015 - 22:33

Şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, evinde çok zorlandığı maçta Torku Konyaspor’u kaptanı Selçuk İnan’la yıktı. 84’te sahneye çıkan tecrübeli yıldız, attığı golle takımını zirve yarışında tuttu. Aslan maç fazlasıyla liderliğe yükseldi

Spor Toto Süper Lig'in 30. haftasında Galatasaray ile Torku Konyaspor karşı karşıya geldi. Sarı kırmızılılar, Türk Telekom Arena'da ağırladığı Konya ekibi karşısında zorlansa da rakibini 1-0 mağlup etmesini bildi. Beşiktaş ve Fenerbahçe ile birlikte şampiyonluk yarışı veren Cimbom, bu galibiyetle bitime 4 maç kala yoluna kayıpsız devam etti. Puanını 67'ye çıkartan Aslan, maç fazlasıyla Beşiktaş'ın önünde liderlik koltuğuna oturdu. Öte yandan Torku Konyaspor'a ligde son 16 maçtır yenilmeyen sarı kırmızılılar, bu serisini de 17 maça taşıdı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

TT Arena'daki maça iki takım da kontrollü bir oyunla başlarken, ilerleyen dakikalarda galibiyeti daha çok isteyen taraf olan G.Saray ataklarını sıklaştırmaya başladı. Sarı kırmızılılar, net gol pozisyonuna girmekte ise zorlanırken, ilk yarıda taraftarını ayağa kaldıramadı.

İkinci yarıya daha baskılı başlayan Cimbom, maçın en net pozisyonuna 74'te Burak Yılmaz'la girdi. Soldan Sneijder'in kullandığı kornerde Hakan Balta, topu kale önüne indirdi. Altıpasta bomboş durumda olan Burak, zor olanı yaptı ve topu kafayla auta gönderdi.

Maçın son anlarını girilirken 3 puan için yüklenmeye devam eden Aslan'da, gemiyi kurtaran kaptan Selçuk İnan oldu.

84'te yine Sneijder'in kullandığı kornerde bu kez topu indiren Melo oldu. Kale önünde meşin yuvarlağı iyi takip eden Selçuk, topu kafayla ağlarla buluşturdu ve takımına galibiyeti hediye etti.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0